SEX sau VIOL? Cum îmbină cele două fapte prostituatele din Constanța

3154
10
SEX sau VIOL? Cum îmbină cele două fapte prostituatele din Constanța - fondviol-1382373589.jpg

Articole de la același autor

Violul este o infracțiune întâlnită din ce în ce mai des în zilele noastre. Adevărata măsură a violurilor, însă, nu poate fi cuprinsă, pentru că multe dintre victime aleg să nu facă plângere sau, în multe situații, acestea renunță în mijlocul anchetei, acceptând o "înțelegere". 


33 de minore au fost violate de la începutul anului. Infracțiunea de viol constă în "actul sexual de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de același sex, prin constrângerea acesteia sau profitând de imposibilitatea ei de a se apăra ori de a-și exprima voința". 73 de cazuri de viol au fost reclamate, în primele nouă luni ale acestui an, la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. Dintre acestea, prea puține s-au dovedit a fi reale și chiar s-a început urmărirea penală, restul fiind ori povești născocite de victimele care erau nervoase sau geloase pe prieten/concubin, ori victimele au renunțat la plângeri, împăcându-se cu făptașul.

"În primele nouă luni ale anului 2013 au fost înregistrate 73 de cazuri de viol, dintre care 67 cu autor cunoscut și șase cu autor necunoscut. Se cunoaște o scădere cu 7%, având în vedere faptul că, în aceeași perioadă a anului trecut, au fost înregistrate 78 de cazuri", precizează Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța. Dintre cazurile înregistrate în acest an, șase au fost cu autor necunoscut, ceea ce înseamnă că făptașul este încă în libertate.


Prostituatele spun că au fost violate 
Oamenii legii spun că, la Constanța, în multe dintre cazuri se pleacă de la o datorie pe care făptașul o are la victimă. Mai precis, este vorba despre prostituate, care ajung la Poliție și declară că au fost violate. Cercetând fapta, oamenii legii își dau seama că, de fapt, prostituatele spun că au fost violate pentru că au făcut sex, însă nu și-au primit banii. Pentru că "făptașul" nu-și dorește să se aleagă cu dosar penal și să fie cercetat pentru viol, acesta își plătește datoria, după care prostituata își retrage plângerea de la Poliție, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

33 de copii, violați în 2013

Statisticile polițiștilor constănțeni arată că, în primele nouă luni ale anului 2013, în nu mai puțin de 33 de cazuri a fost vorba despre minori cu vârste sub 15 ani. De asemenea, de menționat este faptul că, spre deosebire de anul trecut, în acest an a crescut numărul violurilor comise asupra persoanelor de peste 60 de ani. Trei astfel de cazuri au fost înregistrate în Constanța, față de unul, anul trecut. 


Cum demonstrezi că a fost "pe bune"

Violul reprezintă o experiență predilect feminină. Refuzul victimei, lipsa consimțămân-tului acesteia constituie diferența esențială dintre viol și actul sexual voit. În centrul discuțiilor purtate în tribunale se află însă ideea de credi-bilitate a victimei; aceasta trebuie să dovedească celorlalți că a fost vorba de un "viol real", adică nu și-a încurajat prin diverse mijloace agresorul/agresorii. Aceleași surse precizează că este destul de greu să demonstrezi că un viol s-a produs "pe bune", mai ales că majoritatea victi-melor își retrag plângerea pe parcursul anchetei.  Totuși, de menționat este și faptul că nu au fost înregistrate cazuri de viol, urmate de moartea sau sinuciderea victimei.


25 de ani de închisoare nu-i sperie

"Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de același sex, prin constrângerea acesteia sau profitând de imposibilitatea ei de a se apăra ori de a-și exprima voința, se pedepsește cu închisoare de la trei la zece ani și interzicerea unor drepturi. Pedeapsa este închisoarea de la cinci la 18 ani și interzicerea unor drepturi, dacă fapta a fost săvârșită de două sau mai multe persoane împreună, victima se află în îngrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau în tratamentul făptuitorului, victima este membru al familiei sau s-a cauzat victimei o vătămare gravă a integrității corporale sau a sănătății. Pedeapsa este închisoarea de la zece la 25 de ani și interzicerea unor drepturi, dacă victima nu a împlinit vârsta de 15 ani, iar dacă fapta a avut ca urmare moartea sau sinuciderea victimei, pedeapsa este închisoarea de la 15 la 25 de ani și interzicerea unor drepturi. Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate", precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.



Comentează știrea

Mihai
22 octombrie 2013
SUA

In SUA pentru a evita cazurile in care fetele sau baietii se acuza reciproc ca au fost violati, s-a creat un document numit "Acord pentru relatii sexuale", in care sunt prezentate procedeul si dorintele fiecarui partener, toate facute la notar, iar nerespectarea acelor cerinte din acord, duce la ruperea acordului si eventual la procese de abuz sexual. Deci si in Romania, ar putea exista un document sau contract sexual facut intre parteneri, in special pentru oamenii de afaceri pentru a evita eventualele procese de viol, pentru ca s-a trezit fata sau baiatul ca e timpul pentru exclusivitate si banii facuti usor.

FONDURI UE
22 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Mihai
22 octombrie 2013
Atata timp cat prostitutia e ascunsa si nu legalizata

Vor exista acuzatii de viol si procese fara numar. Prostitutia e legala in tarile dezvoltate pentru a se evita evaziunea fiscala si bolile cu transmitere sexuala, insa la noi e ca in Afghanistan, nu si nu, insa avem saloane de masaj erotic si anunuturi matrimoniale cu tenta sexuala. Toate acestea fiindca politicienii nostri primesc bani negrii din aceasta industrie nelegalizata si acestia nu ar mai primii bani negrii daca s-ar legaliza prostitutia. De ce tinerii sa fie deprimati ca partenerii i-au parasit cand se pot refugia in bordeluri speciale sa se descarce si sa revina la o forma pozitiva. Sigur ar scadea numarul divorturilor si a violurilor, insa nu si a casatoriilor fiindca tinerii vor descoperii experienta psihica si sexuala si vor decide cu cap daca se se casatoreasca sau nu. Votati pentru legalziarea prostitutiei !!! Spuneti NU evaziunii fiscale !!!

viva
22 octombrie 2013
sms

Iti doresti un venit de cateva sute Euro pe luna ? Recrutam colaboratori ambitiosi si seriosi pentru o activitate online si part-time platita intr-un mod performant. Asiguram seriozitate maxima. Se ofera BONUS de bun Venit! Inscriere GRATUITA ! Dupa inregistrare Informatii detaliate veti primii pe Email. Mai multe informatii gasiti aici.>> http://bit.ly/1aSrviH

AFACEREA TA
22 octombrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:crestereaprepelitelor. ro

AFACEREA TA
22 octombrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:cultivareaciupercilor. ro

adam
22 octombrie 2013
e greu...

In Suedia, prin anii '90, o prostituata care a dat in judecata un barbat pentru viol, caci nu i-a platit suma promisa, a pierdut procesul. Judecatorul a explicat ca in acest caz, suntem in fata unei relatii comerciale neonorate. Nu a unui viol. Si transat problema in termeni economici. Evident, barbatul in cauza a fost pus sa plateasca, plus cheltuieli de judecata, plus dobanda la intirzieri... Dar nu a fost viol. Cred ca ar trebui sa apara si la noi asa ceva. In plus, de ce va plingeti de viol, daca legiuitorul (cine , oare?) trimite victimele violului la comisia de impacare? Ceva fileaza in judecata voastra... Violul este dur pedepsit azi si doar nebunii mai practica sportul asta. Azi sunt alte metode la moda. Stiti bancul cu Bula:"-Mama, azi am salvat o fata de la viol! -Tu, ma? La 1,5 m si 40 e Kg? -Da, eu! -Cum ma? - Am convins-o!"...................... In practica, cu exceptia violului brutal, eventual in banda, e foarte greu sa definesti violul, juridic. Emanciparea feminina are si efecte secundare nedorite.................

Nino
22 octombrie 2013

America nu da examplu la nimica! Ce spui dumneata exista numai in carti. Cele mai multe violuri si agresiuni se produc in SUA. Cauza: saracia, viata sexuala precoce, droguri si violenta...mai mult o tara militarizata care se bazeaza pe violenta!! Nu ai mentionat cind se semneaza acest ACORD inventat in SUA, care previne si este o arma aceluia care devine sau va devine victima!! Europa este cu 50 de ani inaintea Americii si va ramane. SUA este o adunatura, 450 mil de oameni si culturi unde Diversity nu merge!! Fiecare isi pastreaza traditiile lui de unde provine si mai mult nu creaza o parte omogena, un grup unit! Melting pot, menit sa aspera interesele: evreilor, asiaticilor, gays , lesbians, africanilor si o ura intetita impotriva albilor, crestinilor si familistilor!!

Răspuns la: Atata timp cat prostitutia e ascunsa si nu legalizata
Adăugat de : Mihai, 22 octombrie 2013
Vor exista acuzatii de viol si procese fara numar. Prostitutia e legala in tarile dezvoltate pentru a se evita evaziunea fiscala si bolile cu...
ai dreptate partial
22 octombrie 2013
dar informeaza te si educa te inainte de a scoate asemenea elucbratii,bai noni

statel unite nu au decat vreo 300 milioane nu 450 miliaone si nu toti americnaii sunt violenti ,inapoiati si violatori

Răspuns la: [email protected]
Adăugat de : Nino, 22 octombrie 2013
America nu da examplu la nimica! Ce spui dumneata exista numai in carti. Cele mai multe violuri si agresiuni se produc in SUA. Cauza: saracia...
EscorteDinRomania.ro
28 martie 2015
EscorteDinRomania.ro - Escorte Constanta, Escorte Cluj, Escorte Bucuresti, Escorte Iasi...

EscorteDinRomania.ro - Escorte Constanta, Escorte Cluj, Escorte Bucuresti, Escorte Iasi... www.EscorteDinRomania.ro -Escorte Constanta, Escorte Bucuresti, Escorte Brasov, Escorte Cluj, Escorte Iasi, Escorte Timisoara, Escorte Arad, Escorte Craiova, Escorte Targu Mures, Escorte Mures, Escorte Oradea, Escorte Satu Mare, Escorte Tulcea, Escorte Buzau, Escorte Pitesti... Lista detaliata pe judete pentru servicile de escorte din Romania si saloane de masaje erotice din Romania pe: www.EscorteDinRomania.ro escorte unice...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Vrei o viață sexuală și mai hot?
Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cuplurile dau sexul pe tehnologie
Joi, 17 Octombrie 2013
Stire din Fun : Sex și distracție la Paris
Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Gesturi mici care duc la certuri mari
Pagina a fost generata in 0.3814 secunde