Cum îți dai seama că are o pasiune ascunsă pentru altcineva

305
Cum îți dai seama că are o pasiune ascunsă pentru altcineva - pasiuneascunsa-1380128905.jpg

Articole recomandate

Momentele în care persoana de lângă tine se transformă complet, de la o zi la alta, pot ascunde de fapt o pasiune ascunsă pentru altcineva. Dacă iubitul tău devine de nerecunoscut într-un timp foarte scurt, ar putea înseamnă că s-a îndrăgostit de o altă femeie.

Poate fi vorba de o colegă de serviciu sau de facultate, o prietenă comună sau chiar iubita unui prieten... Iată care sunt semnele:

1. Este brusc mult mai interesat de felul în care arată. Dacă până de curând în trei minute era îmbrăcat, încălțat și gata de plecare, iar de ceva vreme îi ia o veșnicie să se pregătească, este un semn clar că ceva este dubios. De asemenea, disperarea de a-și schimba garderoba, care pentru el era fix indiferentă, este un alt semn de îngrijorare. 2. Merge la sală sau face exerciții. Pentru un bărbat sedentar și ușor leneș, obsesia bruscă pentru pătrățele pe abdomen ar trebui să te pună pe gânduri. Cu excepția cazului în care tu ești cea care îl împinge către sală sau sfatul medicului, de cele mai multe ori la mijloc este o altă femeie.  3. Își schimbă prefe-rințele muzicale. As-cultă altă muzică, foarte diferită față de ceea ce asculta până nu demult. Nu este ceva de spe-riat, dar ar putea fi un semn că își schimbă preferințele de dragul cuiva. 4. Îți acordă din ce în ce mai puțină atenție. Nu mai pare interesat de tine, iar gesturile de afecțiune sunt mecanice și de cele mai multe ori inițiate de tine. Toate acestea înseamnă că a găsit pe cineva care i-a sucit mințile. 5. Este pe gânduri. Dacă rămâne privind în gol, iar atunci când vorbești cu el nu te ascultă și habar n-are ce i-ai povestit timp de zece minute, este clar că e cu gândul în altă parte. 6. Este irascibil. Se enervează foarte ușor, pare trist și îi sare țandăra din orice. Toate acestea indică faptul că ar vrea să fie în cu totul altă parte, iar tu parcă îi stai în cale.

7. Te critică. Devine brusc foarte conștient de defectele tale, de felul în care te îmbraci, de faptul că te-ai îngrășat câteva kilograme sau că faci tot felul de chestii care lui i se par absurde. Dacă nimic nu-i mai convine la tine, asta în condițiile în care nu a avut în trecut astfel de observații, este foarte posibil să te compare cu cineva. (Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Ține ridurile la distanță, din timp
Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Unghiile albe, din nou în vogă
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi să scapi de astenia de toamnă
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Geaca de piele, perfectă pentru toamnă
Pagina a fost generata in 1.8175 secunde