Cum îți dai seama că muncești unde n-ar trebui

120
2
Cum îți dai seama că muncești unde n-ar trebui - muncestiundenutrebjpg-1413466608.jpg

Articole recomandate

Probabil nu ai nevoie de o evaluare care să îți spună dacă ești bună în ceea ce faci sau nu. Dacă ești sincer cu tine însuți, îți vei da singur seama dacă jobul pe care l-ai ales este potrivit pentru tine sau nu. Din păcate, alegem să rămânem în aceleași relații, același oraș, cu același job pentru simplul fapt că schimbările majore ne sperie. Nu toată lumea poate avea jobul perfect, dar nimeni nu trebuie să stea la un loc de muncă care îl face nefericit.

Iată mai jos câteva semne care indică un job nepotrivit pentru tine, potrivit Cosmopolitan.ro:.

Totul pare artificial. Angajații care au cel mai mare succes la locul de muncă sunt cei care lucrează într-un domeniu compatibil cu punctele lor tari, făcând ceva natural pentru ei. Chiar înainte de a munci, ai fost nevoită să accepți faptul că ai niște limite. Fii sinceră cu privire la ceea ce faci bine și la lucrurile care nu îți sunt la îndemână și caută jobul care ți se potrivește cel mai bine.

Primești feedback negativ. Cel mai bun indiciu pe care îl primești cu privire la jobul tău este feedbackul din partea altora. Dacă viața ta este inundată de comentarii negative și prea puține recompense comparativ cu efortul depus la muncă, nu înseamnă că lumea are ceva cu tine. Pur și simplu ai un job nepotrivit.

Ești "rățușca cea urâtă".  În această poveste rățușca pe care toți o consideră urâtă se luptă cu dificultățile vieții până descoperă că este de fapt o lebădă. Totul era foarte greu deoarece ea nu își dădea seama cine era cu adevărat. O lebădă frumoasă este la început o rață mai puțin frumoasă. O profesoară strălucită poate fi o vânzătoare cumplită. Dacă simți că nu te integrezi undeva, probabil chiar așa este. Oamenii sunt atrași de diferite tipuri de joburi iar cei care preferă același job probabil au trăsături de personalitate similare.

Îți repugnă să vorbești despre munca ta. Majoritatea oamenilor își petrec o mare parte din viață fie muncind, fie vorbind despre munca lor. Dacă îți este rușine să vorbești despre munca ta, despre șeful sau colegii tăi, trebuie să cauți un loc de muncă care să te pasioneze.

O faci numai și numai pentru bani. Cu toții avem nevoie de bani. Cu toate aceastea, când muncești numai pentru bani, e puțin cam greu să te mai bucuri de viață. Întreabă-te ce ai face dacă nu ai avea nevoie de bani. Apoi caută metode să fi plătită pentru ceea ce îți place să faci. Există oameni care fac bani din scris, gătit, grădinărit, oferind lecții pentru vreun instrument și multe alte exemple. Atunci când pretinzi că ești o altă persoană, nu ai cum să fii fericită pentru că este foarte obositor să te prefaci.

Dacă te consideri victima vreunuia din semnele de mai sus, nu îți da demisia chiar acum, dar poți începe prin a căuta un loc de muncă nou, ceva care te va face mai fericit.

Comentează știrea

Dan
17 octombrie 2014
Bala,bla,bla

In regula,sfaturile sunt bune de aplicat in alta tara.

Relu
21 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Mâna de ajutor de la job
Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Ghivecele toamnei din grădina ta
Miercuri, 15 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Ce se gătește prin țările nordice
Pagina a fost generata in 2.4976 secunde