Cum îți ferești iubitul de colegele de serviciu?

286
Cum îți ferești iubitul  de colegele de serviciu? - cumsaitiferestisotul-1364895574.jpg

El petrece mult timp la lucru, iar tu nu știi ce se întâmplă acolo. Dar știi că majoritatea poveștilor de dragoste încep la lucru și faptul că are colege drăguțe este suficient pentru tine să crezi că reprezintă un real pericol pentru relația voastră. Iată câteva sfaturi pentru a reuși să treci peste toate incertitudinile:

Ai motive reale sau nu
Întreabă-te dacă ai într-adevăr motive să fii geloasă. De cele mai multe ori s-ar putea să fie doar fricile tale. Ar trebui să te concentrezi pe relația ta și pe îmbunătățirea ei. Aranjează-te și fii o concurentă competitivă. Fii drăguță cu soțul tău. Adu-i aminte de începutul relației voastre. Fă-i mici surprize plăcute. Ai mai putea să îi trimiți mesaje de dragoste când este la serviciu. Momește-l acasă și promite-i mâncarea lui preferată și o seară romantică.

Fii prezentă în viața lui
Se mai întâmplă ca persoanele care lucrează împreună să interacționeze și în timpul liber și să se întâlnească și cu familiile. Poți încerca să eviți politicos o astfel de ieșire, dacă nu-ți este pe plac sau poți să-i fii alături partenerului doar pentru a arăta colegelor lui relația voastră. Le vei cunoaște mai bine și vei constata poate că imaginația ta a înfrumusețat mult realitatea.

Vorbește-i calm
Chiar și în cazul în care semnele sunt clare că el se poate încurca cu vreo colegă, comunicarea calmă este soluția. Explică-i soțului sentimentele tale și că nu te simți confortabil în situația respectivă. El trebuie să ia atitudine, nu tu. Totodată, vedeți ce nu funcționează în familia voastră și remediați. Nu merită să renunțați la o relație de mulți ani, la toate momentele prin care ați trecut împreună și care v-au apropiat pentru un viitor incert. 

Sursa: unica.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6683 secunde