Cum ne distrăm la Mamaia?

1754
1
Cum ne distrăm la Mamaia? - saltea-1310974063.jpg

Mamaia este cea mai dezvoltată stațiune a litoralului românesc, ce oferă turiștilor multiple posibilități de distracție.

În timpul zilei, turiștii preferă să se relaxeze pe plajă, să se bronzeze, să înoate. După ora 12:00, terasele și restaurantele sunt luate cu asalt de cei ce vor să scape de arșiță și insolație. "În general, evităm să ne expunem la soare după ora 11.30. Îmi este teamă mai mult pentru copii", ne spune Irina C., din Slobozia.
Pentru împătimiții shopping-ului, magazinele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu reduceri speciale sunt destinate turiștilor de toate vârstele, iar prețurile sunt accesibile oricărui buzunar.
Dacă ziua este dedicată în special plajei, agitația și aglomerația din timpul nopții este mereu prezentă în stațiunea Mamaia. Fie că aleg restaurantele, cluburile sau Satul de Vacanță, stațiunea Mamaia oferă posibilități de distracție turiștilor de toate vârstele.
Terasele și restaurantele tradiționale, de unde răsună muzica populară sau lăutărească, intră în preferințele turiștilor ce aleg să servească cina aici și să se relaxeze după o zi de plajă. Majoritatea acestor terase au orchestre sau invitați speciali, artiști din show-bizz.
Pentru iubitorii vieții de noapte, cluburile stațiunii, preferate în special de tineri, sunt locurile unde te poți simți bine alături de prieteni. Special pentru clubberi sunt organizate show-uri cu dansatorii clubului sau cu cele mai în vogă vedete ale momentului.
Nicoleta MOROIANU



Comentează știrea

constantean
18 iulie 2011
corect

aveti perfecta dreptate. litoralul romanesc iti ofera o gama diversificata de petrecere a timpului liber. este locul unde adrenalina se ridica la cote maxime. in timpul zilei turistii se bronzeaza pe plajajele pline de scoici, sezlonguri lipite unul de altul ca atunci cand te intorci, fara sa vrei, iti plimbi mainile pe sanii vecinei. daca te incalzesti prea tare poti inota in marea de un verde ce nici un pictor nu ar putea reliefa, algele te transforma in zombi(pe langa faptul ca mirosul este insuportabil). dupa ora 12 terasele te imbie cu diverse meniuri, la preturile afisate te saturi cu mirosul, ca oricum, preparatele sunt ramase de la sezonul trecut. satul de miros te incumeti sa bei o apa, un suc, o bere(doar una)iar preturile...te incumeti sa bei, reduci din zilele de concediu. pai de, produsele din mamaia sunt livrate cu elicopterul, altfel nu se justifica pretul. daca este prea cald, alegi sa stai la umbra unui copac...dar cu stupoare constati ca spatiul verde a fost inlocuit cu o terasa. nu ai incotro si te indrepti spre satul de vacanta, aici distractia atinge cote maxime. porumb, manele, atmosfera de bazar. alegi terasa unei casute, esti servit dupa 3 ore si constati cu stupoare ca pretul produselor consumate este inmultit cu 3 fata de pretul afisat in meniu. te intrebi de ce iar raspunsul vine ca in meniu pretul este la suta de grame iar tu ai consumat o portie.(concret mi s-a spus ca o pulpa de pui are 1 kg). platesti, obosit, scarbit si injurand te indrepti spre locul unde esti cazat, iti faci bagajele si pleci. a fost frumos, voi povesti si colegilor, dar nu-i nimic, am doi colegi ce nu-i pot suferi, le recomand litoralul romanesc. asa ma razbun. welcome to mamaia!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2847 secunde