Cum să devenim mai productivi la locul de muncă

121
Cum să devenim mai productivi la locul de muncă - fondproductivi5fb-1391611090.jpg

Articole recomandate

Numai trei din cele cinci zile ale săptămânii de lucru sunt cu adevărat productive, spun specialiștii. Cum putem îmbunătăți acest lucru?


Secretul unui randament mai bun constă în a face lucrurile în mod automat, este concluzia la care au ajuns specialiștii www.cariereonline.ro Controlul asupra programului de lucru ne ajută să evităm pe cât posibil oboseala, potrivit Business Insider. Progresul ne motivează mai mult decât orice. Mintea ne pune în mișcare, dar modul în care ne mișcăm ne afectează mintea. Superstițiile ne pot îmbunătăți performanța și o urare de baftă ne face mai eficienți.


Starea de spirit contează. Buna dispoziție și încrederea ne cresc eficiența. Gândiți pozitiv, imaginându-vă cea mai fericită zi a vieții dumneavoastră. Autoîncurajați-vă și imaginați-vă scenarii pozitive. Cunoașteți felul în care mintea dumneavoastră reacționează și lucrurile care vă motivează cel mai bine, lucrurile care sporesc cooperarea în echipă.


Felul în care este decorat biroul contează. S-ar putea să vă doriți să evitați culoarea roșu și asigurați-vă că aveți suficiente plante în birou. La fel și calendare. Asigurați-vă că aveți un birou curat. Mestecați niște gumă, renunțați la operații multiple și încetați să mai sortați mailurile în fișiere.


Mai multă organizare. Sunteți un dezastru când vine vorba de gestionarea timpului liber și a programului de lucru? Încercați să vorbiți cu sinele, chiar dacă ați putea arăta ca un nebun și, de asemenea, nu uitați că, la un moment dat, vă ajută și vorbăria goală cu colegii.
 
Încercați să dormiți suficient. Dispoziția pe care o aveți dimineață vă afectează întreaga zi. Dacă sunteți pasăre de noapte, încercați să vă mutați tura de după-amiază. Dacă sunteți matinal, începeți mai devreme. Un pui de somn vă ajută. 


Rivalitatea ne crește performanța dar, de asemenea, ne împinge să trișăm. Uneori, cea mai bună metodă de a rezolva o problemă este să rugăm pe altcineva să o facă. Să gândiți în șabloane la cineva care excelează în domeniul dumneavoastră vă poate îmbunătăți performanța.


Chiar și întreruperea internetului vă poate face mai productiv. Totuși, când aveți nevoie de o pauză de la toate, depinde numai de voința dumneavoastră să acționați în consecință. Pentru că e nevoie să vă și relaxați. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4267 secunde