Cum să prepari rapid un pate natural
Articole recomandate
Toate ingredientele sunt în stare naturală, iar modul de preparare este la îndemâna oricui. Iată de ce avem nevoie, potrivit unei rețete recomandate de Bucătăria românească: o cană de semințe de floarea soarelui crude pe care le-ai ținut 8 ore la înmuiat, o cană de semințe de susan, un sfert de cană de morcov tăiat mărunt, 2 lingurițe de ceapă roșie, o jumătate de lingură de oțet de cidru, 2 linguri de ulei de floarea soarelui, o lingură de suc de lămâie, o lingură de suc de ghimber, o lingură de drojdie nutritivă, un cățel de usturoi mic, o lingură de coriandru proaspăt, o jumătate de linguriță de sare de mare. Important! Condimentele pot fi înlocuite cu orice alte arome naturale. Mod de preparare: Semințele de floarea soarelui înmuiate se clătesc foarte bine și se pun în blender. Peste ele vor fi puse toate celelalte ingrediente, mai puțin semințele de susan și de drojdie, apoi se amestecă totul până când capătă o consistență cremoasă. La final se adaugă semințele de susan și drojdia și se amestecă din nou. Pateul poate fi servit pe bucăți de pâine raw, cunoscute și sub numele de crakers.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 17 Septembrie 2014
Miercuri, 17 Septembrie 2014
Miercuri, 17 Septembrie 2014
Miercuri, 17 Septembrie 2014
Miercuri, 17 Septembrie 2014
Marţi, 16 Septembrie 2014
Sâmbătă, 30 August 2014
Sâmbătă, 30 August 2014
Sâmbătă, 30 August 2014
Sâmbătă, 30 August 2014
Sâmbătă, 30 August 2014
Sâmbătă, 30 August 2014