Cum să te porți în timpul unui act sexual ca să nu-ți ofensezi partenerul

346
Cum să te porți în timpul unui act sexual ca să nu-ți ofensezi partenerul - sexx-1311577172.jpg
Nu există bărbat pe fața pământului care să nu se entuziasmeze când partenera îi promite o noapte incendiară. Totuși, ca să eviți situațiile jenante, care v-ar putea inhiba plăcerea, trebuie să cunoști bunele maniere în pat. 



Incită-l cu o lenjerie sexy

Aspectul fizic dă tonul. Stilul tău vestimentar îi intrigă și incită privirea încă de la început. Nu este nevoie să investești un salariu întreg pentru o lenjerie confecționată din cea mai rafinată dantelă sau cea mai alunecoasă mătase, dar poți alege una de calitate. Un bodydoll dintr-un material transparent, care să aibă cupele decorate cu o broderie sexy, îi va stârni interesul partenerului tău. Optează pentru o lenjerie mov sau roșie, culori care definesc senzualitatea și disponibilitatea de a te lăsa în voia plăcerii.

Nu-l critica dacă are un penis mic

Poate că pentru tine mărimea și grosimea penisului său sunt realmente importante. Dar, dacă natura nu l-a înzestrat cu un organ de 18 cm, nu te grăbi să-i faci observație. Nici nu-i reproșa că, în afară de îmbrățișări, săruturi pasionale și discuții savuroase, nu condimentează momentul incitant. Chiar dacă te deziluzionează, abține-te și de la comentariile răutăcioase legate de fesele lui moi sau abdomenul flasc.

Testează terenul, vezi ce-l excită

Oricât de înfierbântată ai fi, nu te repezi să-i desfaci șlițul și să treci la picanterii. Anunță-ți "vizita" înainte cu delicatețe. Dacă fostul era mult mai extaziat când îl legai la ochi, jucați cărți pe porunci sexuale sau îi introduceai un vibrator în anus, nu înseamnă că și actualul are aceleași fantezii. Testează terenul, vezi ce-l excită și cere-i permisiunea. Corectează-l discret când nu-ți place ceva și preia inițiativa. Mângâie-l, sărută-l, lasă frâu liber dorințelor. Citește mai departe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 Iulie 2011
Stire din Diverse : Măgărușul alb-ca-zăpada
Luni, 25 Iulie 2011
Stire din Diverse : De ce facem mai mult sex vara
Pagina a fost generata in 1.9892 secunde