Cum te ajută cafeaua în bucătărie

141

Articole recomandate

Cafeaua, licoarea magică pe care o savurăm zi de zi pentru a ne pune pe picioare, poate să facă minuni în bucătăria ta.

Elimină mirosurile din frigider. Momentul în care deschizi frigiderul și te invadează un miros imposibil de identificat ori eliminat nu este deloc plăcut. Poți scăpa de această pacoste numai cu o ceașcă de cafea ținută în frigider (neacoperită), care este un apărător puternic în fața mirosului încăpățânat și neidentificat.

Dușman al furnicilor. Ai găsit furnici prin dulapurile din bucătărie? Nicio problemă, varsă o ceașcă de cafea în locul unde le-ai văzut adunate în număr mai mare și ai terminat cu ele.

Parfumează vasele. Pentru a avea vasele de gătit mereu curate și lipsite de mirosuri, amestecă puțină cafea în detergentul de vase și vei observa imediat efectul special.

Ingredientul secret. Un vârf de linguriță de cafea în înghețată, în crema pentru tort, în blat sau chiar în mâncăruri va oferi meselor tale o aromă specială, foarte greu de depistat de cei din jur.

Apără împotriva puricilor. Câinele stă cu tine în bucătărie. Ai observat că are purici și te apucă disperarea. Nu este cazul să-ți faci griji, este sufficient ca după ce i-ai făcut baie, să-l stropești cu puțină cafea pentru a ține puricii și păduchii departe de blana lui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Clătite cu banane și nuci
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Lasagna cu brânză
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum alegi hota de bucătărie
Pagina a fost generata in 1.6837 secunde