Cum te pregătești de vacanță

136
Cum te pregătești de vacanță - pegatirevacanta-1370606815.jpg

Articole recomandate

Înainte de a pleca în vacanță, organizează-ți bagajul într-un mod inteligent pentru a putea face față și surprizelor neplăcute cu zâmbetul pe buze. Încarcă-te cu energie, optimism și nu lăsa pe nimeni să-ți strice buna dispoziție. Doar e vacanța ta!

Adaptează-ți ținutele vestimentare la temperaturile prognozate pentru perioada respectivă și la specificul locului pe care-l vizitezi. Dacă alegi Grecia sau insule vulcanice, îți trebuie neapărat o pălărie de paie, rochii lungi, vaporoase din in sau bumbac, cămăși largi albe și multe loțiuni de plajă cu SPF ridicat.

De asemenea, ține cont și de modul în care se îmbracă localnicii, mai ales dacă alegi să pleci în vacanță în țările arabe. Chiar și în Egipt ești mult mai bine privită dacă renunți la rochiile mini. În plus, îți protejezi și pielea de razele toride ale soarelui.

Nu uita de vaccinurile recomandate pentru țările tropicale. Nu se știe niciodată! Din trusa de vacanță nu trebuie să lipsească loțiunile de plajă și de după expunere la soare, gelul antibacterian pentru mâini, șervețele umede, pastile antialergice, precum și cele care restabilesc tranzitul intestinal corect.

Dacă pleci cu avionul, nu îți burduși valiza cu haine încă de la plecare. Sigur vei face shopping și în vacanță și este păcat să-ți pierzi timpul cântărindu-ți bagajul. Apropo, asigură-te că trollerul cu care pleci este unul solid și nu există riscul ca hainele să-ți ajungă pe bandă.

(sursa: www.csid.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.656 secunde