Explorează frumusețea naturală a Croației alături de cei dragi

121
Explorează frumusețea naturală  a Croației alături  de cei dragi - croatia-1370606887.jpg

Articole recomandate

Croația fost dintotdeauna apreciată din punct de vedere al spectaculozității sale - miile de insulițe împrăștiate de-a lungul țărmului, peisajele ce-ți taie răsuflarea și golfurile intime cu plaje de pietriș și nisip sunt punctele ei forte. Croația este caracterizată de curățenie, oameni corecți și cu caracter, dar și de numeroase zone turistice.

Dacă vrei să te bucuri de apa cristalină a Mediteranei, de climatul plăcut și de servicii ireproșabile, Traveldesk.ro îți recomandă câteva destinații din această țară plină de surprize.

Istria - regiunea care cuprinde peninsula Istria, având unul din cele mai mari și frumoase orașe din peninsulă - Pula.

Istria este regiunea turistică cea mai nordică din Croația, cu un litoral minunat și pământ verde. Este totodată și cea mai dezvoltată regiune turistică, cea mai apropiată și mai ușor accesibilă dinspre Europa de vest.

Pentru un concediu de neuitat, alături de întreaga familie, se recomandă stațiunea Porec - probabil cea mai vizitată din Istria, vestită pentru hotelurile sale, pentru Laguna Albastră și Laguna Verde, dar și pentru insula Sf. Nicolae din apropiere.

Ce poți vizita: Orașul Vechi Porec este o atracție el însuși, cu o amprentă romană bine conservată și numeroase clădiri antice romane sau medievale; Complexul Bazilicii Euphrasy, unde se poate urca în turnul cu clopot, care oferă o frumoasă priveliște a Porec-ului; Piața Marafor are două temple - Martie și Neptun, care merită vizitate.

Sport și activități pentru timpul liber: Curse de go-kart pentru adulți și copii, tururi cu vaporul în care descoperiți coasta vestică a Istriei, paint-ball, distracție pe apă, scufundări în marea clară și curată, plimbări cu bicicleta pentru a admira peisajele frumoase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum te pregătești de vacanță
Pagina a fost generata in 1.627 secunde