Dani Oțil, vedeta Campionatului de Endurocross de la Adamclisi

663
Dobrogea, zona Adamclisi, este gazda celei de-a șaptea etape a Campionatului Național de Endurocross, organizat la fosta carieră de piatră de la Urluia, pe acest sfârșit de săptămână.

Va fi însă un week-end mai mult decât aglomerat. Iubitorii de off-road vor putea urmări, pe lângă etapa de Campionat Național de Endu-rocross, și Cupa Trophaeum Traiani la motocros.

Ambele competiții moto sunt organizate de Club Vectra Zărnești, sub egida Federației Române de Motociclism.

v v v

Gheața este spartă, sâmbătă, de Cupa Trophaeum Traiani la moto-cros, pe clasele "Juniori" și "Seniori". Întrecerea este programată să se desfășoare pe parcursul a două manșe, începând cu ora 17.30. Taxa de participare este de 85 lei, pentru seniori și de 45 lei, pentru juniori.

Duminică, este rândul etapei cu numărul șapte din Campionatul Național Individual de Endurocros, organizat pe clasele A, B, C, Fete, Quad / ATV și Veterani.

Primul start se dă la ora 11.30. Traseul este de opt kilometri, iar taxa de participare, de 130 de lei.

Pentru întârziați, bine de știut este că înscrierile se pot face și înainte de fiecare concurs, la Adamclisi, sâmbătă, de la ora 15.00, respectiv duminică, de la 7.30.

În rândul concurenților, se află și prezentatorul matinalului de la Antena 1, Dani Oțil, un împătimit al sportului pe două roți. Acesta urmează să concureze în cadrul Campionatului Național de Endu-rocross.

Protocolul de desfășurare a celor două întreceri s-a semnat între Prefectura Constanța, Federația Română de Motociclism (FRM), Primăria Adamclisi (comună de care aparține satul Urluia) și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3295 secunde