Șase tipuri de femei care înnebunesc orice bărbat

1231
Șase tipuri de femei  care înnebunesc orice bărbat - tipurifemei-1314291052.jpg
Femeia îndrăzneață. De ce sunt atrași bărbații (timizi, puternici, curioși) de fe- meile îndrăznețe? Pentru că uneori, bărbatul preferă să lase garda jos și să fie cucerit sau pentru că tipele (foarte) dezinhibate îi lasă pe bărbați să se bucure din când în când de un "moment norocos".

Femeia imprevizibilă. Bărbații fac un adevărat deliciu din atracția pentru femeile care nu se lasă descifrate de la prima întâlnire! Să nu te mire dacă cele mai norocoase femei în dragoste sunt fix cele care fac pe inabordabilele, dând totuși semne clare că pot și vor mai mult de atât.

Femeia optimistă. Oricât de interesant ți s-ar părea să adopți o atitudine enigmatică, visătoare, boemă, află că bărbații sunt de fapt atrași de femeile cu picioarele pe pământ, carismatice, zâmbitoare, optimiste.

Femeia interzisă. De când lumea și pământul, omul a fost atras ca un magnet de lucrurile care i-au fost interzise, iar bărbații sunt mari ama-tori să cucerească astfel de redute feminine! Nu există bărbat care să se poată abține în fața unei astfel de oportunități: o partidă de sex cu două surori gemene, îmblânzirea unei bibliotecare tinere și sobre.

Femeia naturală. Într-adevăr, sunt și bărbați cărora le place ca partenera lor să fie permanent machiată, rujată… Dar să fim serioși, nu sunt mai mulți decât cei care preferă un ten curat și un aspect natural, în defavoarea unei măști cu machiaj.

Femeia care se reinventează. Chiar dacă te gândești că felul tău de a fi este cel care atrage, aspectul este cel pe care îl vede prima dată un bărbat la tine. Abia apoi, atras fiind de cum arăți, va fi interesat să te cunoască. Mai mult decât atât, bărbații apreciază foarte mult o femeie care aduce mereu ceva nou în vestimentația sau look-ul ei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5062 secunde