De la 1 septembrie, șase nopți la hotel de cinci stele costă 549 lei

457
De la 1 septembrie, șase nopți la hotel de cinci stele costă 549 lei - hotelreception-1313688596.jpg
Asociația Litoral - Delta Dunării, Federația Patronatelor din Turismul Românesc, patronatele de pe litoral și patronatul ANAT lansează programul "Mini prețuri de vacanță - Litoralul pentru toți", 1 septembrie - 15 octombrie 2011.
Începând cu această ediție, s-a realizat unificarea programelor "O săptămână la mare" și "Litoralul pentru toți". Se va utiliza astfel același nume - Litoralul pentru toți - și aceleași tarife, în vederea facilitării vânzării programului și promovării acestuia către publicul larg, a anunțat Asociația Litoral - Delta Dunării.
Programul "Mini prețuri de vacanță - Litoralul pentru toți" se remarcă din nou printr-o ofertă variată, care cuprinde hoteluri de la o stea, la cinci stele.
Prețurile pentru șase nopți de cazare sunt mai mult decât acceptabile, iar dacă vremea va fi îngăduitoare toamna aceasta, cu siguranță turiștii vor avea parte de concedii reușite. Astfel, un sejur la hotel de cinci stele (cu mic dejun) costă, de la 1 septembrie, 549 lei / persoană. Pentru un hotel de patru stele, cu mic dejun, turiștii vor achita 439 lei, pentru trei stele, cu mic dejun, 379 lei, iar fără mic dejun, 249 lei. De asemenea, cei care doresc să opteze pentru un hotel de două stele, cu mic dejun, achită 279 lei, iar fără mic dejun, 209 lei. Cel mai puțin vor da turiștii pe șase nopți de cazare la hotelurile de o stea (fără mic dejun), adică 179 lei.
În plus, românii ce cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracții (intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie și Arheologie și Muzeul de Artă Populară). Accesul la aceste obiective turistice va fi făcut pe baza voucher-ului primit la achiziționarea pachetului turistic, de la orice agenție ANAT din țară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5276 secunde