De Ziua Tineretului - dans, distracție, karaoke, la Mamaia

1325
De Ziua Tineretului - dans, distracție, karaoke, la Mamaia - c5204278c94e7c81509386ba244d226c.jpg
Tinerilor constănțeni li se pregătește ceva (bun) de ziua lor. Pe 2 Mai, la Mamaia, distracția este cuvântul de ordine. Muzică, disco, DJ de renume, concursuri speciale, mici, bere și răcoritoare - toate le sunt oferite gratuit.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în par-teneriat cu Loteria Română, Clubul Sportiv Cleopatra și Asociația Jurnaliștilor de Sport din Constanța, vine în întâmpinarea tinerilor, iar de ziua acestora, pe 2 Mai, le-a pregătit un program cu totul și totul special.
"Ideea de a organiza Ziua Tineretului la Complexul Cleopatra s-a născut în timpul fes-tivității de premiere de la Cupa Presei la tenis de masă. Atunci, i-am văzut pe jurnaliști uniți și dornici de competiție, de a câștiga. Am creat spontan parteneriatul, am pus ideile pe hârtie și, pe 2 Mai, vom fi împreună, la Mamaia. Vreau să transmit un mesaj de încredere pentru tineri: să-și recapete încrederea în comunitate! Sper ca, la final, toți să fie fericiți", a declarat, ieri, în cadrul conferinței de presă organizate la Complexul Cleopatra, Elena Frîncu, directorul executiv al DJST Constanța.
Startul distracției se va da la ora 11.00, iar programul va ține până noaptea târziu. În tot acest timp, vor avea loc concursuri de tenis de masă, biliard, rugby-beach, fotbal pe plajă și volley-beach, sesiuni de dans, karaoke. De capitolul muzică, responsabil este DJ Radu, unul dintre cei mai pricepuți specialiști în materie de sunet din România.

Experiența scuba diving
Marea surpriză - posibilitatea de a face scufundări într-un cadru organizat. La evenimentul din Mamaia, va fi cooptat și un club de scuba diving. Trainerii acestuia vor prezenta echipamentul, vor preda normele de protecție, apoi aventura sub-marină poate începe!
"Vom încerca să oferim tinerilor un mod aparte de a sărbători ziua lor. În afară de seria evenimentelor din Mamaia, vom mai organiza, tot pe 2 Mai, la Medgidia, Marșul Pedalelor, iar în parteneriat cu instituțiile de cultură și CJC, ne-am propus să le facilităm tinerilor acces gratuit la Muzeele de Artă, de Istorie, de Artă Populară și «Ion Jalea»", a explicat Marian Țuțuianu, consilier Tineret în cadrul DJST.
Pentru reușita acestui eve-niment, DJST a alocat suma de 5.000 de lei (din fonduri proprii). De asemenea, Elena Lupașcu, reprezentant al Loteriei Române, a anunțat că instituția sa va oferi participanților tricouri și alte surprize.

Chirondojan: "Va fi o zi excepțională!"
Președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, este con-vins că Ziua Tineretului 2011 va fi cu adevărat una specială.
"Ne-am pregătit bine pentru acest eveniment, alături de partenerii noștri tradiționali. Nu este prima oară când organizăm așa ceva, dar sunt convins că ediția de anul acesta va fi una aparte. Punem la dispoziție complexul, jocurile distractive, terasele, discotecile. Va fi o zi excepțională, vom petrece până noaptea târziu. Pentru iubitorii sportului cu balonul oval, mai avem o surpriză. Ei vor putea asista nu numai la turneul de beach-rugby, pentru copii U12, ci și la meciuri de juniori U15-17, între echipele Liceului «Aurel Vlaicu»București și CS Cleopatra Mamaia, care vor avea loc pe stadionul din «Badea Cârțan». Sperăm ca vremea să țină cu noi, dar, chiar dacă va ploua, nu vor fi probleme. Toată lumea se va retrage în complex, avem loc suficient", a declarat președintele Chirondojan.
vvv
Luna mai este plină de evenimente dedicate tineretului. Marian Țuțuianu, consilier Tineret în cadrul DJST, a anunțat că, printre cele mai importante acțiuni, se numără Carnavalul Comunității, Săptămâna Na-țională a Voluntariatului și Cursul de Management al Voluntarului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7281 secunde