Decese INEXPLICABILE în casa unui ȘEF de BORDEL

391
Decese INEXPLICABILE în casa unui ȘEF de BORDEL - bordelgermania21810700-1368634339.jpg
Se află într-o zonă considerată de fițe. Un imobil luxos este "subiectul" unor întâmplări fără explicație. Când poliția a început să pună "cap la cap" lucrurile, totul a devenit și mai straniu.
 
 
Este vorba despreo clădire din suburbiile Berlinului renumită pentru faptul că toți cei care stau în ea au parte de morți violente. Imobilul a fost construit cu 25 de ani în urmă, în cartierul Gatow Spandau, dar se pare că totul a căpătat accente tragice în momentul în care aici s-a mutat, în 2003, un proprietar de bordel. El a fost implicat într-un accident de circulație în timp ce alerga pe motocicleta sa în 2003: a fost decapitat în acel accident. 


Câteva cazuri ies în evidență în mod special. În 2012, poliția a fost chemată la adresa imobilului pentru a constata decesul a patru persoane: Kristian, în vârstă de 69 de ani, soția sa Kathrin, 28 de ani și cei doi fii în vârstă de 6 și 3 ani. Polițiștii au găsit familia zăcând fără suflare. Bărbatul îi ucisese pe ceilalți membrii ai familiei apoi se sinucisese, scrie evz.ro.


A urmat moartea jurnalistului britanic John D. și a partenerului său Jorg K.. Ambii erau diagnosticați cu SIDA în stadiu avansat și au hotărât să se sinucidă împreună, în incinta unei camere a imobilului. Cel mai recent caz este unul înregistrat la începutul acestui an. Un om de știință, Lorin W., rezident în acel imobil, nu a reușit să oprească autovehiculul pe care-l conducea și a lovit ușor mașina deja staționată în fața sa. A demarat în trombă,  părăsind locul accidentului. Poliția a început să îl urmărească. Lorin a "alergat"  pe autostradă unde a pierdut controlul automobilului și s-a răsturnat, murind pe loc. Nimic straniu, dar situația a devenit stranie când  polițiștii au văzut domiciliul șoferului: imobilul din Gatow Spandau, potrivit sursei citate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Martie 2013
Stire din Fun : Ce caută  omul însurat la bordel
Vineri, 05 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : "Cimitirul" de pe marginea drumului
Pagina a fost generata in 0.2499 secunde