Delfinii încă nu s-au obișnuit cu bazinul în aer liber

370
Cei trei delfini - Ni-Ni, Chen-Chen și Pei-Pei - au împlinit recent un an de când "locuiesc" la Delfinariul din Constanța, iar vara aceasta, sunt protagoniștii spectacolelor în bazinul în aer liber.
Reprezentația de ieri, la care am fost prezenți, nu a durat mai mult de 15 minu-te. 
"Delfinii încă nu s-au obișnuit cu bazinul, cu zgomotele de afară, cu ambientul muzical în care noi vrem să lucrăm și nici cu lumina naturală. De aceea, reprezen-tațiile țin mai puțin, acestea sunt, practic, antrenamente", a declarat, pentru "Litoral", drd. Angelica Curlișcă, șef secție Delfi-nariu. 
Oamenii sunt nerăbdători să-i vadă "pe scenă" și pe cei doi lei de mare, Lorry și John. John o așteaptă în fiecare zi pe partenera lui să iasă în bazinul descoperit, dar aceasta nu se lasă înduplecată. Cei doi au lucrat pe o porțiune mică a bazinului din interior, iar acum le este greu să se acomodeze cu celălalt bazin. 
Îi puteți vedea pe cei trei delfini, zilnic, în spectacolele de la orele 11.00, 15.00 și 19.00. 
Prețul biletului pentru a vizita Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este de 35 de lei. Elevii și studenții beneficiază de reducere dacă vin cu carnetele de note, prețul fiind de 18 lei; singurele persoane scutite de plata biletului sunt copiii de până la cinci ani.
Roxana IONESCU


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7315 secunde