Delta ne așteaptă! Iată marile evenimente ale sfârșitului de vară

102

Articole de la același autor

Dacă intenționați să petreceți câteva zile în Deltă, pe sfârșit de august și început de septembrie, ați face bine să vă rezervați măcar câteva ore și pentru trei evenimente (de acum de tradiție) care se desfă-șoară în zonă.

Primul: Festivalul internațional al bărcilor cu vâsle, 30 august - 1 septembrie; Asociația Ivan Patzaichin - Mila 23 organizează a treia ediție a Festivalului Rowmania Fest, care marchează deja, în mod tradițional, cu sport, muzică și film, începutul toamnei la Tulcea. Între 30 august și 1 septembrie, multiplul campion Ivan Patzaichin și echipa lui îi invită pe toți cei care se află la gurile Deltei să se întreacă la vâslit, la alergat, înot și mers pe bicicletă.

Competițiile de canotaj sunt completate, în premieră pentru Municipiul Tulcea, cu triatlonul Delta Rowmania, etapă în circuitul național de triatlon.

Tot pe 30 august, începând cu ora 17.30 turiștii au parte de un concert la Farul din Sulina. Mai exact, în curtea Farului Jean Bart (Muzeul Sulinei) se va desfășura un concert de muzică clasică, susținut de Filarmonica din București. Intrarea este liberă.

Nu trebuie ratat nici Festivalul borșului de pește al Deltei Dunării, 7 - 9 septembrie. Evenimentul ce se va desfășura în inima Deltei, la Crișan, este cel mai important festival de artă culinară ce are loc în Delta Dunării. Peste 20 de echipe de bucătari se vor întrece în pregătirea preparatelor tradiționale de pește și servirea celui mai bun borș din Delta. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8817 secunde