Deschiderea celui mai mare aqua parc din România, se amână din nou!

755
Deschiderea celui mai mare aqua parc din România, se amână din nou! - parcdistractii-1344876095.jpg

Reprezentanții Divertiland amână din nou inaugurarea parcului acvatic La Plaja, în ultimul moment, menționează b365.ro.
Reprezentanții companiei Magic World Developments, care controlează și operează parcul de distracții Divertiland, au anunțat astăzi, cu mai puțin de 24 de ore înainte de inaugurarea parcului acvatic, că vor amâna deschiderea "cu câteva zile". Anunțul a fost publicat și pe pagina de Facebook a celui mai mare aqua parc din țară. Oficialii companiei nu au anunțat, însă, când intenționează să deschidă locația pentru public.
Anterior, reprezentanții companiei i-au mai dezamăgit pe fani, de două ori. Acum mai bine de un an, fanii care așteptau deschiderea La Plaja Acua Park, programată pe 10 august 2012, au mai primit o veste proastă: hiperparcul de distracții Divertiland urma să își deschidă porțile câteva zile mai târziu, mai exact, marți, pe 14 august, după cum a declarat și administratorul parcului, Alejandro Poulakis, în fața mai multor reprezentanți ai presei.
Ulterior reprezentanții companiei au explicat, pentru B365.ro, că parcul de distracții va fi inaugurat peste câteva zile pentru că autoritățile întârzie să elibereze ultima autorizație, fără de care parcul acvatic nu poate fi deschis publicului.

Citește mai mult…



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Diverse : Omletă cu ciupercuțe și roșii
Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Diverse : Dacia Duster… limuzină
Pagina a fost generata in 1.4715 secunde