Concurs Distracție maximă pe plaja "La steaguri" din Neptun

1395
Distracție maximă pe plaja

Articole recomandate

Plaja "La steaguri" din Neptun  vă așteaptă week-endul acesta cu multe surprize plăcute. Distracție, jocuri, concursuri, premii și mult, mult soare. Toate, în ambianța și confortul unei plaje de cinci stele.
Potrivit administratorului plajei, Husein Tanior, Magic FM se va ocupa de buna dispoziție, în timp ce angajații săi vor face tot ce le stă în putere pentru ca turiștilor să nu le lipsească nimic cât timp își vor petrecere pe plajă. Șezlonguri, umbreluțe, saltele, beach-bar, servire ireproșabilă, nisip curat și, cel mai important, prețuri accesibile. Și pentru că tot se anunță caniculă, la fiecare șezlong închiriat veți primi o sticlă de apă plată la prețul de doar 1 leu.
În paralel, Magic FM va organiza pe plajă jocuri, promoții, spectacole și con-cursuri cu premii, precum și meciuri de fotbal și volei pe nisip, pe terenuri special amenajate. Distracția va fi pe de-plin întreținută cu multă muzică bună.
Așadar, anunț pentru toți turiștii, dar și constănțenii care vor să evadeze din oraș. Plaja "La steaguri" din Neptun poate fi soluția ideală pentru a vă bronza și a petrece câteva ore plăcute, cu distracție și premii, în condiții civilizate. Și dacă tot bateți drumul până în Neptun, numeroasele terase și restaurante vă pot potoli foame la prețuri decente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6528 secunde