DJST Constanța: "Petrece vara la mare!"

184
DJST Constanța:

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța organizează, vara aceasta, alături de colaboratorii săi, o serie de evenimente în care sunt angrenați sute de copii. 


Proiectul "Vara împreună", realizat împreună cu Fundația Giovanni Bosco, se va încheia pe 22 iulie. 600 de tineri incluși în program au luat parte la diferite activități socio-educative, întâlniri cu mari sportivi sau ONG-iști. 


De asemenea, timp de o lună de zile, în centrele de la Eforie Sud, Eforie Nord și 2 Mai, se derulează tabăra tematică "Petrece vara la mare!", în care sute de tineri desfășoară activități de animație socio-educativă, prin care socializează și acumulează noi experiențe. 


Una din cele mai ample acțiuni este legată de activitatea de voluntariat dezvoltată în cadrul proiectului "TineREȚEA - Lucrătorul de tineret", co-finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus și bugetul de proiecte proprii al Ministerul Tineretului și Sportului. Obiectivul principal este acela de a crește numărul de tineri implicați în evenimente de consultare și formare, dar și creșterea calității evenimentelor de tineret cu privire la consultarea publică, participare și dialog structurat. 


O altă acțiune pe care DJST pune mare accent este campania de informare și terapie pentru tratarea dependențelor de alcool, tutun, droguri ușoare sau jocuri de noroc, derulată alături de către Centrul de Tratament Victorem Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Diverse : Polițiști de tot râsul!
Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Diverse : Aventuri în Delta Dunării
Pagina a fost generata in 2.0677 secunde