Doi bărbați au fost STRIVIȚI de cabina unui TIR, în timp ce o reparau

73
Doi bărbați au fost STRIVIȚI de cabina unui TIR, în timp ce o reparau - ambulanta13432312341367833396-1373356079.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați au fost răniți, în noaptea de luni spre marți, după ce cabina unui TIR la care făceau reparații a căzut peste ei. Cei doi au fost transportați la Spitalul Județean Sibiu, unul dintre ei în comă profundă. Incidentul s-a petrecut într-o benzinărie din Sibiu.


Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Sibiu, Luciana Balteș, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că, în noaptea de luni spre marți, doi bărbați au fost răniți, într-o benzinărie de pe marginea DN 1, în apropierea localității Săliște. Cei doi făceau reperații la capul tractor al unui TIR, iar la un moment dat acesta s-a prăbușit peste ei.




Potrivit acesteia, șoferul TIR-ului este cetățean german de origine turcă, iar al doilea rănit este un cetățean român care a sărit în ajutorul acestuia. La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, Ovidiu Bratoșin, a spus că șoferul TIR-ului a fost grav rănit, fiind lovit la cap și transportat la spital în comă profundă.


A doua persoană a suferit un traumatism toracic, fiind în afara oricărui pericol. Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă incidentul întrunește elementele unui accident de muncă, scrie realitatea.net.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3243 secunde