Domină-ți partenerul fără ca el să știe

201
Domină-ți partenerul  fără ca el să știe - dominatoarebuna-1358518628.jpg
Comunicarea este foarte importantă într-un cuplu. Dacă vrei să îți ai partenerul la picioare, determină-l să facă orice vrei tu crezând că face că așa vrea el. Iată câteva sfaturi pentru a-ți domina partenerul:


Complimentează-l. Deși nu sunt dependenți de complimente zilnice, bărbații au nevoie să fie ridicați în slăvi din când în când. Chiar dacă numărul lor sau "arma" din dotare nu este impresionantă, dacă știe ce să facă, unde să pupe și să nu te tragă de păr încurajează-l și ghidează-l. Joc de rol. Majoritatea bărbaților au fantezii cu școlărițe obraznice, cu hangițe la ananghie, cu Scufițe Roșii sau cu îngerași ce pot fi atrași în jocuri "păcătoase". Astfel de roluri le dau lor ocazia să fie ei personajele salvatoare sau negative: oricum ar fi, ei au puterea de a decide cum se termină jocul... și lor le place puterea!

Ținute încrezătoare. Ținute sexy, dar cu multe bucățele pe care trebuie să le dea jos. Se va bucura ca un copil care a primit un cadou și este nerăbdător să îl desfacă. Uniforme, jucării sau improvizații - mici nimicuri care lui îi vor da iluzia că este leul, iar tu gazela proaspăt prinsă.

Poziții sexuale. Aici cu sigu-ranță tu știi ce este mai bine și mai plăcut pentru amândoi, însă vă recomandăm poziții mai obraznice. Femeia Fantastică, de exemplu, deși presupune că tu stai deasupra, poate să pară că este aleasă doar pentru el, pentru ca el să stea confortabil și să se bucure de mișcările tale și de priveliște în același timp. Pozițiile în care el deține fizic controlul, îți vor oferi ție plăcere maximă și lui impresia de care are nevoie ca să se simtă bărbat. (sursa: www.kudika.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Partenera ideală trebuie să fie slabă
Pagina a fost generata in 0.257 secunde