Două noi servicii în portofoliul Orange Care

189
După lansarea primei componente a programului Orange Care - serviciul transfer de conținut - Orange anunță introducerea a două servicii noi: asigurare de daune și reciclare în sistem de buy-back a telefoanelor mobile și a altor echipamente.
Asigurarea pentru telefon, card de date și modem acoperă riscurile unor evenimente neprevăzute, precum accidentele, și completează garanția oferită de producători la achiziționarea unui aparat, care include reparații doar pentru defectele datorate componentelor sau manoperei.
Serviciul buy-back se adresează celor care vor să-și înlocuiască terminalul cu unul nou sau să îl recicleze, fie că sunt sau nu clienți Orange. După evaluarea terminalului, aceștia primesc un cupon de reducere cu valoarea cuprinsă între 10 și 190 de euro (cu TVA), pe care îl pot folosi pentru a cumpăra orice telefon, laptop, accesoriu sau cartelă PrePay din Orange shop. Terminalele vechi vor fi colectate, predate către un furnizor autorizat, recondiționate și apoi redis-tribuite pe piața din Asia. Telefoanele care prezintă defecte majore vor fi preluate și reciclate în conformitate cu reglementările în vigoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 17 Decembrie 2009
Stire din Diverse : Top Ten belele în Windows 7
Pagina a fost generata in 3.2212 secunde