Concurs Router wireless pentru rețele mici de la Edimax

191
Edimax Technology, producător de soluții de rețea, prezintă un nou router wireless cu modem 802.11b/g/n ADSL2/2+. AR-7266WnA/B este un router cu performanțe sporite, reprezentând o soluție fiabilă și eficientă din punct de vedere al costului pentru utilizatorii casnici și pentru micile afaceri. Lucrând în modul wireless 802.11n, viteza este de până la șase ori mai mare față de un router standard 802.11b/g, ajungând la 300Mbps, iar aria de acoperire crește de până la cinci ori.
AR-7266WnA/B este conform cu standardul ADSL2/2+ și IP Sharing. Utilizatorii pot partaja conexiunea ADSL cu până la 253 de utilizatori wired și wireless din rețea, având posibilitatea de a folosi orice conexiune la internet ADSL, ADSL2 sau ADSL2+, cu viteze de până la 24Mbps downstream și 1Mbps upstream. În plus, funcțiile de Virtual Server și DMZ oferă soluția ideală pentru a putea utiliza aplicațiile care necesită deschiderea de porturi, cum ar fi jocurile în rețea și serverele web.
AR-7266WnA/B este prevăzut cu două antene detașabile 3dBi RP-SMA, care oferă flexibilitate în cazul în care se dorește înlocuirea acestora cu antene de putere mai mare, pentru a spori aria de acoperire wireless.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 17 Decembrie 2009
Stire din Diverse : Top Ten belele în Windows 7
Pagina a fost generata in 3.3322 secunde