Drama "Muntele roșu" (Tilva Ros), la Cityplex Constanța

539
Cinefili, fiți pe fază! O nouă producție europeană va rula în Sala 4 din cadrul Cityplex, în perioada 5 - 11 august, la prețul de 7 lei, și anume lungmetrajul de debut al lui Nikola Lezaic "Tilva Ros / Muntele roșu", o producție Serbia 2010.

"Tilva Ros / Muntele roșu" a fost una dintre cele mai interesante producții cinematografice ale anului 2010, încununată cu o sumedenie de premii.

Nikola Lezaic, regizor, scenarist, producător, editor, s-a născut în 1981 la Bor, în Serbia. A debutat în 2007 cu scurtmetrajul "Bokser ide u raj", o comedie de 15 minute pe care a realizat-o cu un buget de 40 de euro. În 2010, a scris scenariul, a regizat și produs lungmetrajul "Tilva Ros / Muntele roșu".

Puteți viziona această dramă cu o durată de 102 minute, și care are în rolurile principale pe Stefan Djordjevic, Marko Todorovic și Dunja Kovacevic, în fiecare seară, începând cu ora 19.30 și 22.00.

v v v

Orașul Bor din Serbia a fost pe vremuri cea mai mare mină de cupru din Europa. Acum este doar cea mai mare groapă din Europa. Toda și Stefan, prieteni la cataramă, își petrec prima vară de după liceu în mina abandonată, filmând clipuri inspirate de emisiunea Jackass. Când Dunja, o prietenă care trăiește în Franța, se întoarce acasă pentru vacanță, băieții se luptă pentru atenția ei, ceea ce le pune în pericol prietenia. În plus, Stefan va merge la facultate la Belgrad, în timp ce Toda jură că nu s-ar apropia de vreo universitate nici dacă ar avea bani. Este povestea maturizării unui adolescent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3213 secunde