Hotelierii, în culmea fericirii: 100% grad de ocupare

666
1
Hotelierii, în culmea fericirii: 100% grad de ocupare - costinestituristiplaja61-1312554856.jpg
Este oficial! Avem cel mai aglomerat week-end din acest sezon estival!

Hotelierii sunt în culmea fericirii. În stațiunea Mamaia, vineri, nu mai era disponibilă absolut nicio cameră. Românii au încercat în zadar să facă o rezervare, pe ultima sută de metri, prin intermediul site-urilor specializate ori telefonic, la recepție. Răspunsul primit a fost același: nu mai avem camere.

Președintele Asociației Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, a precizat că hotelierii nici nu sperau la o cerere atât de mare. Se vede că românii au început să nu mai prefere stațiunile bulgărești, în detrimentul celor de aici. În plus, potrivit acestuia, este foarte probabil ca și în week-end-ul viitor să se repete aceeași poveste. Așadar, fie încercați să faceți de pe acum o rezervare la hotel, fie alegeți să vă cazați la pensiuni. Oricum, nici cele din urmă nu se pot plânge de lipsa turiștilor, așa că trebuie să vă înarmați cu multă răbdare atunci când puneți mâna pe telefon. Varianta căutării unei camere abia după ce ajungeți pe litoral pare să nu mai fie acum chiar o idee foarte bună.

Dacă, vineri la prânz, în Mamaia, nu se mai găsea nicio cameră, nici la două stele, nici la cinci, în sudul litoralului, situația era oarecum mai bună pentru turiștii întârziați. Nu cu mult, însă.

Una dintre stațiunile cu cele mai multe camere disponibile era Mangalia, dar și Venus. Aici, vineri, încă mai erau hoteluri, ce-i drept puține la număr și acestea, în care puteai găsi chiar și cinci - zece camere libere. Hotelierii păreau însă extrem de opti-miști. Erau siguri că, cel târziu sâmbătă la prânz, dacă nu de vineri seară, se vor ocupa absolut toate camerele.

În rândul stațiunilor aproape "închise", încă de vineri, se numără și Neptunul, urmat chiar de Eforie, acolo unde numărul camerelor disponibile era extrem de mic.

Comentează știrea

aditza
6 august 2011
cazare litoral

pentru a gasi cazare pe litoral va recomand site-ul cazare-litoral.co

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 August 2011
Stire din Diverse : Turneu demonstrativ de Beach Tennis
Pagina a fost generata in 0.2861 secunde