Eforie găzduiește zilele acestea evenimentul intitulat "Balneo turism la Eforie"

143
Eforie găzduiește zilele acestea evenimentul intitulat
În perioada 24-28 mai 2013, stațiunea Eforie găzduiește evenimentul intitulat "Balneo turism la Eforie". Astăzi va avea loc
Congresul medical pentru promovarea calităților curative ale nămolului sapropelic din Lacul Techirghiol și ale apei minerale din lac. Evenimentul va avea loc la Hotelul Mirage din Eforie Nord, între orele 10,00 și 16,00. De asemenea, tot în Eforie Nord, la Teatrul de Vară, va avea loc un spectacol de teatru pentru copii, care va începe la ora 17,00. O oră mai târziu, Teatrul de Vară din Eforie Nord va găzdui un concert în aer liber.




Seria evenimentelor continuă și mâine cu lecții de înot pentru copii. Gazda evenimentului care se va derula începând cu ora 13,00 va fi Hotelul Mirage din Eforie Nord. De asemenea, vor avea loc concursuri sportive pe echipe, pe plaja din Eforie Sud între orele 15,00 și 17,00, iar pe plaja din Eforie Nord în intervalul orar 17,00-19,00. 


Mai mult, în Parcul Teatrului de Vară din Eforie Nord va avea loc o prezentare a a mărturiilor turiștilor care de-a lungul timpului au utilizat nămolul sapropelic din Lacul Techirghiol. Evenimentul va începe la ora 15,00 și va continua și marți la aceeași oră. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0064 secunde