Interogatoriul care l-a băgat la închisoare pe Gigi Becali

830
Interogatoriul care l-a băgat la închisoare pe Gigi Becali - becalidece-1369465797.jpg
Patronul echipei Steaua București, Gigi Becali, a rezistat doar câteva minute la interogatoriul procurorilor. La majoritatea întrebărilor a răspuns "nu știu" sau "nu-mi amintesc". Atunci când i-au fost prezentate probele a susținut că a cedat psihic și a părăsit sediul DNA.




"Evenimentul zilei" a prezentat în premieră pasaje din interogatoriul acestuia și modul în care a răspuns la întrebări.
Procurorii aveau date că terenurile din Ștefăneștii de Jos, oferite de acesta la schimb către MApN, nu aveau actele în regulă, deoarece erau procese de revendicare pe rol. "Nu mai țin minte și nu e problema dumneavoastră proprietățile pe care le dețin," a răspuns, cu tupeu, Becali.


"Semnătura de la rubrica sponsor a fost executată de către mine, plata a fost efectuată în numerar, nu-mi amintesc cuantumul sumei, precizez că suma mi-a fost restituită prin ordin de plată," a ținut să precizeze latifundiarul. "Mi-a fost prezentat procesul – verbal și precizez că aspectele consemnate sunt reale, iar semnătura de la rubrica "am predat suma de 100 milioane lei" îmi aparține. Așa semnam eu, Becali Ion".


Întrebat de procurorul DNA: "Precizați cine a modificat planul de situație întocmit de MApN, în vederea perfectării schimbului de terenuri prin inserarea unor mențiuni suplimentare, respectiv individualizarea suprafeței de 700 mp?", Becali a răspuns: "Bunicul meu a înviat din groapă și după ce l-a făcut, s-a dus iar în pământ!", citează evz.ro.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3065 secunde