Estival - restaurant de excepție în stațiunea Mamaia

1079
1
Estival - restaurant de excepție în stațiunea Mamaia - restaurantestival20-1373794314.jpg

Articole de la același autor

Dacă mergeți în Mamaia pentru o masă, desigur că aveți numeroase opțiuni. Însă ce te faci atunci când calitatea lasă de dorit, iar prețurile parcă explodează? Restaurantul Estival din stațiunea Mamaia este unul de tip autoservire. Este situat în zona de nord a stațiunii (zona Butoaie) și este ideal pentru un mic dejun, un prânz cu colegii de muncă sau o cină cu persoanele dragi. La recomandarea unor prieteni, am servit prânzul la autoservire. Recunosc că nu aveam mari așteptări și nu credeam că mă mai poate surprinde ceva. Însă trebuie să recunosc faptul că totul a fost impecabil, de la servire până la condiții și igienă. Patronul restaurantului este prezent mereu pe terasă și, deși nu se amestecă nepoftit în discuții cu clienții, se pare că prezența acestuia îi ține "în priză" pe ospătari. 
Preparatele proaspete, gătite în fiecare zi pentru satisfacerea gusturilor clienților, fac parte din bucătăria românească și internațională. Meniul este variat, incluzând ciorbe, supe, grătare, preparate din carne de pui, porc și pește, specialități pentru cei care țin post, mâncăruri gătite și pizza. Mai nou, începând din acest an, Restaurantul Estival și-a deschis și patiserie. Astfel, aici puteți servi plăcinte și ștrudele, dar și dulciuri, cum ar fi torturi sau prăjituri, toate făcute (atenție!) în unitatea proprie. Porțiile sunt mari, așa că nimeni nu poate pleca flămând de acolo! Restaurantul Estival se adresează turiștilor din toate categoriile sociale, servind de la bere la băuturi fine. 


Din acest an, puteți servi masa pe plajă, la umbră 
Începând din acest an, responsabilii Restaurantului Estival au concesionat și plaja din fața localului. Astfel, poți sta pe plajă la umbră și ai de ales dintre sute de șezlonguri și baldachine. Dacă alegi Estival Beach, ai parte de o mulțime de avantaje. La beach bar-ul de pe plajă, poți servi băuturi răcoritoare, cocktail-uri, dar ai posibilitatea și de a mânca bine. Dacă s-a făcut ora prânzului, dar nu vrei să te deplasezi până la restaurant, nu este nicio problemă. Poți comanda pizza sau diverse meniuri direct de pe plajă, iar personalul Restaurantului Estival îți va aduce tot ce poftești. În plus, amatorii de senzații tari pot închiria un schi jet din zona plajei Estival Beach. 
Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.239 secunde