Băuturi pentru o vară… suportabilă

492
Băuturi pentru o vară… suportabilă - limonada47097900-1373793877.jpg

Articole de la același autor

Iarna, un ceai cald, o ciocolată caldă sau o cană de vin fiert sunt băuturile de care avem nevoie, însă vara, atunci când temperaturile depășesc pragul de confort, lucrurile se schimbă. Atunci, încercăm să găsim cele mai umbroase terase, iar băuturile reci și răcoritoare sunt preferate de toată lumea. 




Lămâi (sau limes), zahăr (brun sau clasic) și apă. E tot ce ai nevoie pentru a prepara cea mai delicioasă și răcoritoare limonadă. Dacă nu ai răbdare să se răcească la frigider, adaugă câteva cuburi de gheață și bucură-te de gustul dulce-acrișor. 


Bogat în vitamine, natural și mereu la îndemână, fresh-ul îți stă la îndemână în această vară. Stoarce fructele tale preferate și adaugă gheață. Poți să te oprești la un singur fruct sau poți să-ți pui imaginația la muncă și să realizezi fresh-uri multifruct. Sucul proaspăt este un boost de vitamine instantaneu și o băutură răcoritoare de vară. 


Din pepene roșu, amestecat cu suc de lămâie, vei obține o băutură deosebită - o limonadă cu pepene roșu. Shake-urile sunt băuturi pe care le poți pregăti în maximum 10 minute și se prepară folosind fructe proaspete sau congelate, lapte și înghețată, amestecate în blender. Posibilitățile de rețete sunt multiple, iar una dintre cele mai simple băuturi este shake-ul de căpșuni. Pregătește-o în zilele călduroase și servește-o rece pentru a te bucura de savoarea și senzația de răcoare pe care o lasă.
Granita, cunoscută și sub numele de sorbet, este un desert născut în Sicilia. Pentru a-l prepara, este nevoie de gheață (fulgi), apă și diferite sortimente de siropuri. Cele mai populare arome sunt cele de lămâie, căpșuni, mentă și portocale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Zmeul înălțat, succesul garantat
Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cât mai costă cazarea în Costinești
Pagina a fost generata in 0.3628 secunde