Liberty Parade, fenomenul dance de pe litoral

211
Liberty Parade, fenomenul dance de pe litoral - da-1373797990.jpg

Articole de la același autor

Cât mai colorat, cât mai fistichiu, cât mai energic, cât mai vesel: cam așa trebuie să te prezinți la ediția 2013 Liberty Parade, ediție care se anunță de poveste. Aflat în al 12-lea an de existență, Liberty Parade a devenit un adevărat fenomen. Anual, zeci de mii de persoane iau parte la evenimentul dance. 




Sâmbătă, 13 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, va avea loc cel mai mare eveniment dance din România: Liberty Parade. Ca și la edițiile anterioare, nebunia va începe cu deja faimoasa Caravană Liberty Parade (Dj Dark, Mose N, Shidance, Dj Razz, Bogdan Popoviciu, Doi Deejay, Green Noise & Pilman, Marc Raye, Paul Damixie) și va continua până spre dimineață, în arena pregătită special pentru eveniment, cu invitați de seamă ca Dj Optick, Dj Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Vika Jigulina, Dj Allen sau Dj Kruger. 


Accesul persoanelor sub 18 ani în incinta Liberty Parade Arena este interzis. De asemenea, este interzis să ai asupra ta obiecte contondente, droguri, obiecte din sticlă sau plastic, arme sau alte obiecte periculoase. Echipa de securitate poate refuza accesul la eveniment al oricărei persoane care este prinsă având asupra sa unul dintre obiectele enumerate mai sus. Accesul în Arenă este interzis cu orice fel de băutură (alcoolică sau non-alcoolică). 


Sfaturi pentru o distracție reușită 


Dansul cauzează supraîncălzire, așa că fă o pauză din când în când și odihnește-te. Alcoolul, băuturile energizante și țigările îți deshidratează corpul, înlocuiește-le cu apă pentru o mai bună hidratare. Păstrează legătura cu prietenii tăi prezenți la eveniment și ai grijă de telefonul tău mobil. Fii bine odihnit și mănâncă destul înainte de a veni la Liberty Parade. N-ai energie, nu te distrezi!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Băuturi pentru o vară… suportabilă
Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Zmeul înălțat, succesul garantat
Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cât mai costă cazarea în Costinești
Pagina a fost generata in 0.6523 secunde