Eu ce mai pap azi?
Articole recomandate
Dacă nu mai știți ce să gătiți pentru cel mic, încercați dovlecei cu carne de pui, o rețetă sănătoasă și savuroasă. Aveți nevoie de un dovlecel
potrivit ca mărime, de 40 de grame de carne de pui (de preferat piept), o felie micuță de păstârnac și un sfert de felie foarte subțire de țelină, o ceapă mică, o linguriță de orez și o linguriță de ulei de măsline. Mod de preparare: Decojim dovlecelul, îl tăiem în două și îl scobim astfel încât să ne iasă două recipiente pentru umplut. Mixăm sau tocăm carnea foarte mărunt cu păstârnacul și țelina, după care adăugăm orezul și umplem dovlecii. Îi punem la fiert cu ceapă și după placul bebelușului, putem adăugă și un strop de borș sau lămâie. După ce au fiert, adăugăm și o linguriță de ulei.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Vineri, 24 Octombrie 2014
Vineri, 24 Octombrie 2014
Vineri, 24 Octombrie 2014
Vineri, 24 Octombrie 2014
Vineri, 24 Octombrie 2014
Joi, 23 Octombrie 2014
Joi, 23 Octombrie 2014
Joi, 23 Octombrie 2014