FACEBOOK lansează GRAPH SEARCH. Cum va funcționa motorul de căutare

147
FACEBOOK lansează GRAPH SEARCH. Cum va funcționa motorul de căutare - facebookfoundermarkzuckerberg-1358320713.jpg

FACEBOOK lansează un motor de căutare de conținut în cadrul propriei rețele de socializare, noul serviciu urmând să se numească "Graph Search", anunță președintele Consiliului de administrație al companiei, Mark Zuckerberg, citat de Mediafax.
"Noul serviciu le va permite utilizatorilor FACEBOOK să efectueze căutări naturale de conținut în cadrul rețelei de socializare", a spus Zuckerberg, conform BBC News online.


Zuckerberg a explicat că serviciul va ține cont de criteriul respectării dreptului la viață privată, afișând doar rezultate de conținut de pe Facebook care sunt distribuite și sunt accesibile utilizatorului ce efectuează căutarea.

Fondatorul și președintele Facebook a insistat că noul serviciu nu este unul de căutare în sens larg pe Internet, ci doar pe Facebook, astfel că nu este un concurent direct al GOOGLE.

"Nu este vorba de căutări în rețeaua world wide web. Este vorba de căutări pe FACEBOOK, conținutul este foarte mare și este într-o dinamică permanentă", a explicat Zuckerberg la sediul Facebook din California.

 

Citește mai mult...



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Facebook - prieten sau dușman?
Pagina a fost generata in 0.4211 secunde