Se schimbă regulile. Utilizatorii Facebook vor plăti pentru postări!

923
2
Se schimbă regulile. Utilizatorii Facebook vor plăti pentru postări! - artfb620x34912843900-1354554219.jpg

Gigantul de social networking își forțează utilizatorii să plătească pentru postări, pentru a le face vizibile tuturor prietenilor deja existenți, informează jurnalul.ro.


Mai exact, EdgeRank, algoritmul care determină ce mesaje apar în News Feed-ul utilizatorilor, a fost modificat, astfel încât un procent infim, 15% dintre prietenii sau fanii unei pagini (selectați aleator), vor vedea ce publicați pe Facebook, restul de 85% trăind cu impresia că nu mai existați pe Facebook și vă vor putea urmări activitatea numai accesând regulat profilul sau pagina dumneavoastră.

Ca să poată ajunge la toată lumea din listă sau la mai mulți fani ai unei pagini, fiecare postare în parte trebuie plătită. Suma necesară este stabilită în conformitate cu volumul de utilizatori/prieteni care au dat "like" paginii de facebook. Și nu este o sumă mică.

Aceasta poate fi obținută prin consultarea butonului de "promote", încorporat în partea de jos a postării, completează sursa citată.




Comentează știrea

Facebook
4 decembrie 2012
Inceputul sfarsitului erei Facebook

Si iata cum de acum incepe caderea Facebook.

constanteanul internaut
5 decembrie 2012
offffffffffff

mai, dar o traducere ca lumea... va respect ca ziar, dar... de la obligativitate pana la "promote" e o cale lunga... daca vrei sa iti promovezi postul, da, vei plati... daca nu... il scrii si inserezi ca pana acum... alarma falsa! voi celor cu creierul in F si B in loc de D si S [adica dreapta si stanga... puteti sa "laicuti" linistiti....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1765 secunde