Factori care vă sabotează viața de cuplu

115
Factori care vă sabotează viața de cuplu - factoricarevasaboteaza-1377629887.jpg

Articole recomandate

Se știe că bărbații încearcă prin toate mijloacele să se sustragă de la treburile casnice, iar femeile probabil că s-au cam săturat să le facă pe toate, în timp ce ei se bucură de ieșiri cu amicii. 

Acest stereotip te-a determinat să-i propui de la început să faceți jumi-juma treburile casnice, ca să nu fie cu supărare. Este o decizie foarte bună. Dar atenție! Terapeuții de cuplu sunt de părere că această strategie poate aduce mai multe discuții în contradictoriu, iscate, în principal, din nemulțumirile tale legate de treburile finalizate de el. Soluția? Fiecare dintre voi să se ocupe de lucrurile pe care le stăpânește cel mai bine. 

Amânați sexul până când vă vine cheful. Nu te îngrijora, e normal ca după o vreme să nu mai aveți chef de nebunii tot timpul, așa cum se întâmpla la început. Totuși, e greșit să așteptați acel moment magic în care amândoi aveți chef de sex, pentru că... s-ar putea să dureze ceva, iar relația voastră are nevoie de intimitate fizică.

Așa cum pofta vine mâncând, și pofta de sex poate surveni atunci când vă așteptați mai puțin - trebuie doar să vă stimulați prin jocuri sexy! Privește-l intens în ochi și spune-i să te sărute așa cum a făcut-o prima oară. Un simplu sărut (din toată inima) poate avea consecințe... erotice. 

Discutați o problemă până găsiți soluția, chiar dacă durează toată noaptea. Regula "Nu mergeți niciodată la culcare supărați" chiar funcționează, dar realist vorbind, nu poate fi pusă în aplicare în toate cazurile. Dacă discuția în contradictoriu persistă chiar și după 2-3 ore, e clar că sunteți prea obosiți și prea furioși pentru a soluționa conflictul acum. Un timp de gândire vă va face bine amândurora, așa că nu e o tragedie să mergeți la culcare supărați uneori, cu condiția să soluționați conflictul a doua zi. 

(Sursa: www.cosmopolitan.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Și bărbații au complexe…
Marţi, 27 August 2013
Stire din Fun : Stripteuza sexy din metrou
Marţi, 27 August 2013
Stire din Fun : Crima perfectă: mult sex
Pagina a fost generata in 2.0124 secunde