Vrei o piele sănătoasă și un păr frumos? Iată ce trebuie să folosești

133
Vrei o piele sănătoasă și un păr frumos? Iată ce trebuie să folosești - parfrumossipielesanatoasa-1377629953.jpg

Articole recomandate

Ceaiurile negru și verde au fost folosite de-a lungul secolelor pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii și al părului, fiind bogate în antioxidanți și având proprietăți anti-îmbătrânire, informează huffingtonpost.com, citat de Mediafax. 

Astfel, pentru a avea un păr strălucitor și puternic, ceaiul verde și cel negru fac adevărate minuni, într-un timp foarte scurt. Pe părul proaspăt spălat se toarnă lichidul rezultat prin fierberea, timp de 15 minute, a pliculețelor de ceai. Ceaiul trebuie să fie la temperatura corpului. După zece minute, părul se spală din nou cu șampon, pentru o strălucire intensă. 

Totodată, ceaiul ajută la calmarea arsurilor solare - compresele umede realizate din pliculețe de ceai verde pot calma durerea și reduce roșeața. Un alt beneficiu al ceaiului este acela că ajută la reducerea pungilor de sub ochi și a cearcănelor. Pliculețele de ceai verde folosite nu trebuie niciodată aruncate, ci aplicate pe suprafața ochilor, cofeina conținută ajutând la îndepărtarea cearcănelor. Ceaiul verde rece, aplicat pe față de două ori pe zi, ajută la hidratarea și tonifierea tenului. Pe de altă parte, ceaiul negru poate fi folosit pentru a calma pielea după epilare. Ceaiul negru poate fi folosit și pentru închiderea culorii părului, dar și pentru un bronz natural al pielii. 

(Sursa: www.one.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Make-up pas cu pas: culori pastel
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Măști cosmetice cu fructe de sezon
Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Diverse : Pericolele din produsele cosmetice
Miercuri, 03 Iulie 2013
Stire din Diverse : Canicula are avantajele ei
Pagina a fost generata in 1.849 secunde