Pericolele din produsele cosmetice

157
Pericolele din produsele cosmetice - pericolecosmetice-1377274352.jpg

Articole recomandate

Dacă vrei să fii frumoasă și să îți îngrijești pielea corespunzător îți stau la dispoziție o sumedenie de produse cosmetice. Dacă trata-mentele naturiste de frumusețe nu îți sunt la îndemână din lipsa timpului sau a ingredientelor necesare, poți folosi și produse din comerț, însă trebuie să le alegi cu grijă. Pericolele din produsele cosmetice nu sunt puține.

Atunci când nu folosești cos-metice de calitate, pielea poate fi afectată și uneori te poți chiar îmbolnăvi.

Produse exfoliante periculoase

Produsele de exfoliere sunt folosite pentru a curăța pielea și a îndepărta celulele moarte. Multe dintre produsele exfoliante de pe piață conțin particule zimțate, cum ar fi bucăți de sâmburi de caise sau de alune, care nu îți curăță pielea, ci îți provoacă mici tăieturi. Chiar dacă tăieturile nu pot fi văzute cu ochiul liber, ele sunt suficient de mari încât să permită bacteriilor să pătrundă în piele. Tenul rămâne roșu și inflamat. Multe dintre persoanele adulte care suferă de acnee sau au tenul sensibil sunt victime ale produselor de exfoliere a pielii.

Ingrediente cosmetice care îmbătrânesc

Multe produse de exfoliere, geluri de duș, loțiuni și creme conțin emulsificatori.

Emulsificatorii sunt substanțe pe bază de săpun, care leagă uleiurile și ingredientele pe bază de apă din produsele cosmetice, astfel încât nu trebuie să le mai agiți înainte de a le folosi ca să se amestece.

(www.revistafelicia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Noiembrie 2012
Stire din Sănătate : Cum putem să combatem cearcănele
Pagina a fost generata in 1.6765 secunde