Vrei un păr frumos, lung și sănătos? Iată ce trebuie să faci

153
Vrei un păr frumos, lung și sănătos? Iată ce trebuie să faci - parfrumos-1372766146.jpg

Articole recomandate

Podoaba capilară este cartea de vizită a unei femei. Un păr frumos și sănătos este un punct de atracție, motiv pentru care trebuie să ai grijă să fie cât mai bine valorificat.

Fă sport. Atunci când faci mișcare și transpiri la nivelul scalpului, foliculii sunt stimulați, ceea ce duce la creșterea părului, spun specialiștii. În plus, stimularea circulației sanguine prin exerciții fizice este o cale sigură de încurajare a creșterii părului.

Ia suplimente. Uleiul de pește, abundent în acizi grași Omega 3, este remediul tradițional pentru recăpătarea sănătății părului, dar și pentru creștere. La fel și uleiul de in, un ingredient cu multiple beneficii pentru păr, piele și unghii.

Evită ruperea. Aparatele fier-binți pentru coafat, periajul dur, accesoriile tăioase rup sistematic firele de păr, creând iluzia că părul nu crește, deși rădăcinile arată contrariul. Evită sursele ruperii și folosește produse hidratante - de exemplu uleiul de argan, care întărește firul de păr, făcându-l mai rezistent la rupere!

(Sursa: www.cosmopolitan.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Noiembrie 2012
Stire din Sănătate : Cum putem să combatem cearcănele
Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Cetățenești : Aveți acnee? Iată cum scăpați de ea
Pagina a fost generata in 1.9605 secunde