Canicula are avantajele ei

223
Canicula are avantajele ei - canicula-1372766215.jpg

Articole recomandate

În această perioadă, ne topim de cald și parcă am vrea să vină frigul. Nu trebuie să vedem în caniculă dușmanul numărul unu. Motivul? Canicula are și câteva avantaje.

Tenul arată mai bine. Unul dintre motivele pentru care se observă o îmbunătățire a aspectului tenului este folosirea unei cantități mult mai mici de machiaj (acesta invadează porii, usucă pielea și se amestecă cu sebumul și transpirația, afectând negativ aspectul feței). Altă explicație ar putea fi faptul că, pe un ten uscat, puțin mai mult sebum (producția sa este stimulată de căldură) înseamnă hidratare naturală, deci un aspect mult mai tonic.

Curățarea pielii este mult mai eficientă. Chiar dacă porii se deschid din cauza creșterii temperaturii, există avantajul că aceștia pot fi curățați mult mai simplu, în profunzime, fără ca tenul să fie agresat prin frecarea cu accesorii sau produse abrazive dure, deci și aspectul general al pielii va fi mult îmbunătățit. Totul e ca, după curățare, să folosești o loțiune tonică astringentă și / sau un produs destinat închiderii și micșorării aspectului porilor.

Detoxifierea este optimizată. Faptul că transpiri mai mult decât de obicei va fi benefic pentru pielea ta, deoarece astfel elimini și mai multe toxine decât de obicei. Dar trebuie să bei multă apă, să consumi fructe și legume proaspete și să faci mișcare - orice, de la mers alert și până la dansuri ritmate - de două-trei ori pe săptămână!

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4941 secunde