Șoferul care a băgat în spital cinci persoane și apoi a fugit de la fața locului, arestat

167
Șoferul care a băgat în spital cinci persoane și apoi a fugit de la fața locului, arestat - arest-1372766258.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au propus luarea măsurii arestării preventive față de Geambec Nadir pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și vătămare corporală din culpă, ambele în concurs real de infracțiuni și cu reținerea stării de recidivă postexecutorii. 




În sarcina bărbatului s-a reținut că, în data de 30 iunie, în jurul orelor 8.20, în timp ce conducea un Audi Q7 pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în apropierea City Park Mall Constanța a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, care oprise pentru a acorda prioritate de trecere unor pietoni angajați în traversare pe marcajul pietonal, iar apoi a părăsit locul accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane care se aflau în autoturismul marca Dacia Logan. 


Propunerea de arestare preventivă a fost soluționată de Judecătoria Constanța care a dispus arestarea preventivă a șoferului vinovat pentru o perioadă de 15 zile, începând cu data de 2 iulie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6013 secunde