Cum eliminăm punctele negre cu ingrediente obișnuite

173
Cum eliminăm punctele negre  cu ingrediente obișnuite - cumeliminampunctelenegre-1372766263.jpg

Articole recomandate

Punctele negre sunt unele dintre cele mai întâlnite imperfecțiuni ale tenului, iar metodele prin care poți scăpa de ele sunt fie dureroase, fie costisitoare. Iată o soluție extrem de simplă care necesită doar două ingrediente pe care le ai deja în bucătărie.

Una dintre metodele cele mai simple de a înlătura punctele negre este să folosești benzile speciale, dar acestea costă destul de mult. În cazul în care ai un tip de ten mai dificil și ți se astupă porii frecvent, se recomandă o soluție care va înlocui cu succes benzile pentru puncte negre.

Ai nevoie doar de gelatină și lapte pentru a crea o soluție care îți va înlătura excesul de sebum și punctele negre. Tot ce trebuie să faci este să amesteci câte o lingură din fiecare ingredient în același recipient și să încălzești compoziția în microunde pentru câteva secunde. Atunci când compoziția s-a topit, aplic-o pe zonele problematice de pe față folosind o pensulă obișnuită. Așteaptă 10 minute până se usucă, după care înlătură cu grijă. Vei observa că a înlăturat punctele negre și a strâns excesul de sebum.

După ce ai îndepărtat amestecul, aplică o loțiune care să îți hidrateze tenul. Va fi mult mai eficientă acum când porii sunt deschiși.

(Sursa: www.perfecte.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Noiembrie 2012
Stire din Sănătate : Cum putem să combatem cearcănele
Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Cetățenești : Aveți acnee? Iată cum scăpați de ea
Pagina a fost generata in 1.8593 secunde