Măști cu fructe pentru un ten sănătos și fără riduri

241
1
Măști cu fructe pentru un ten sănătos și fără riduri - masticufructe-1369399361.jpg
Medicii ne sfătuiesc să mâncăm cât mai multe fructe. Este adevărat, frumusețea vine din interior. Cu toate acestea, fructele fac minuni și pentru exterior. Așadar, vei găsi cele mai bune măști pentru ten în coșul cu fructe.

Portocale pentru ten revitalizat. Dacă vrei o soluție la îndemână pentru a-ți purifica tenul, încearcă o mască cu citrice. Zdrobește pulpa de la o portocală și pulpa de la un grepfrut, apoi amestecă-le cu 100 g de miere. La final, clătește cu apă călduță.

Banane contra ridurilor profunde. Pentru a vitaminiza și a hrăni tenul, bananele sunt excelente. Pasează două banane mai verzi și amestecă-le cu o lingură de miere și o jumătate de pahar de iaurt. Aplică amestecul pe față pentru 20 de minute, apoi clătește cu apă călduță.

Piersici pentru o piele fină. Masca pe bază de piersici se folosește pentru catifelarea pielii. Ai nevoie de o piersică de mărime medie, bine coaptă, pe care să o pasezi și de un gălbenuș de ou. Amestecă bine ingredientele și aplică masca pe față timp de 20 minute, după care îndepărteaz-o cu apă călduță.

Merele, elixirul tinereții. Merele sunt o sursă de vitamine pentru tenul tău. Curăță două mere, pasează-le și amestecă-le cu o lingură de miere. Întinde amestecul pe ten și pe decolteu, apoi lasă-l să acționeze timp de 20 minute. Clătește cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă.

Strugurii redau strălucirea pielii. Strugurii sunt o sursă importantă de vitamine pentru tenul tău. Prepară o mască din două linguri de iaurt, pe care să le amesteci bine cu suc proaspăt de struguri, până ce obții o pastă. Întinde-o pe piele și las-o să acționeze 20 de minute, apoi clătește cu apă călduță.

(Sursa: www.clicksănătate.ro)

Comentează știrea

alexandra
6 mai 2014
bb creme skin79

Super tare ,dar trebuie sa tinem cont ca cei mai buni in materie de infrumusetarea tenului sunt coreenii ,,tehnologie si seriozitate nemteasca si preturi la sfert. Eu sunt fan bb creme skin79 dar au in gama lor de cosmetice produsele cu melc,ce efect puternic antirid ,regenerator si antipete si cele cu venin de vipera syn ake cu efect botox ,puternic lifting.Zic gama pentru ca au serum,crema,lotiune,toner,masca si bb crema.Merita si calitate la un pret rezonabil www.skin79.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3491 secunde