Masaj senzual pentru intensificarea iubirii în cuplu

627
Masaj senzual pentru intensificarea iubirii în cuplu - masaj-1369399263.jpg
Masajul este o tehnică necesară atât pentru relaxare cât și pentru intensificarea iubirii în cuplu. Este o metodă care te ajută să beneficiezi atât de senzualitate cât și de relaxare în același timp, fără cheltuieli suplimentare. Oferă-i partenerului tău un masaj senzual chiar la voi acasă. De ce? Pentru că, la urma urmei, nimeni nu-i știe zonele sensibile mai bine ca tine. În plus, masajul e foarte bun pentru circulație, sistemul nervos și înlăturarea stresului.

Specialiștii în terapia prin masaj dezvăluie, însă, cel mai important beneficiu: masajul ne face să ne simțim iubiți și întărește conexiunea pe care o avem cu partenerul.

Creează o atmosferă plăcută. Fii sigură că în cameră este o atmosferă calmă, fără elemente care să vă distragă atenția. Ar fi indicat să vă închideți telefoanele mobile și televizorul. Toată atenția voastră trebuie să se concentreze asupra masajului. Poți pune pe fundal o muzică lentă, sexy.

Folosește ulei special pentru masaj. Dar ai grijă să nu folosești prea mult. Ideea este ca el să simtă atingerea pielii tale, și nu uleiul prelingându-se pe piele. Pune în palmă o cantitate cât o migdală, freacă-ți palmele și încearcă să acoperi o suprafață cât mai mare cu această cantitate. Evită-le pe cele care conțin petrol sau parfum prea puternic, pot fi iritante pentru zonele sensibile.

Variază mișcările de masaj. Un pic de repetiție nu strică, dar masajul nu trebuie să devină plictisitor. Încearcă mai multe mișcări și vezi la care dintre ele partenerul tău răspunde cel mai bine. Apoi execut-o repetat, dar introducând și alte mișcări între timp.

Concentrează-te pe zonele încordate. Un masaj reușit îl va ajuta să scape de stresul acumulat peste zi. În timp ce femeile acumulează mai multă tensiune în zona gâtului și umerilor, bărbații au probleme în partea inferioară a spatelui. Ai grijă! Nu trebuie să aplici presiune pe coloana vertebrală.

(Sursa: www. cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5217 secunde