Ce înseamnă de fapt Feng Shui

119
Ce înseamnă de fapt Feng Shui - fengshui-1369239855.jpg
Feng shui este o abordare antică dar înțeleaptă a modului în care mediul înconjurător ne afectează viața de zi cu zi.

Felul în care reacționăm și sentimentele ne sunt afectate în mare măsură de tot ceea ce ne înconjoară, de aceea, învățând cum să ne organizîm în mod corespunzător toate obiectele care ne înconjoară, ne putem îmbunătăți viețile în mare măsură. La acest lucru deloc simplu se rezumă filosofia feng shui.

Neorganizându-ne în mod corespunzător mediul în care trăim sau muncim, ba chiar lăsându-l la întâmplare, nu vom putea controla felul în care acesta ne afectează și poate să devină un obstacol în calea țelurilor noastre fără a ne da seama de acest lucru în mod conștient. Feng shui ne învață tocmai aceste lucruri, cum să ne amenajăm spațiile de locuit și de lucru pentru a trage foloase de pe urma lor si nu dezavantaje. Feng shui ne învață cum să ne amenajăm și distribuim spațiile vitale astfel încât acestea să ne asigure balans și armonie.

Feng Shui gestionează cinci elemente principale pe care ar trebui să le avem întotdeauna în vedere atunci când armonizam mediul nostru: apa, lemnul, focul, pământul și metalul. Fiecare dintre aceste cinci elemente se manifestă într-un mod diferit și influențează în mod direct energia spațiului respectiv.

(sursa:www.lyla.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.742 secunde