Cum poți să scapi de rutină în dormitor

131
Cum poți să scapi  de rutină în dormitor - lucrurideincercatindormitor-1368015331.jpg
Viața e prea scurtă pentru o viață sexuală monotonă. O partidă de nota 10 îți influențează mai mult decât crezi viața privată, dar și pe cea profesională. Și cum orgasmul este ca o gură de aer proaspăt, o doză de energie, îți propunem o listă de experiențe pe care nu ai voie să le ratezi în dormitor!

1. Sex silențios

Îți amintești momentele când vă înghesuiați într-un colț și vă fereați de "gura lumii" când erați mai tineri? Imaginați-vă că sunteți la el acasă, în camera alăturată sunt părinții și vouă vă arde de nebunii. În locul exploziei de sunete de plăcere, încercați să vă desfășurați cât mai silențios cu putință. Este un bun antrenament pentru când vin pe lume copiii și liniștea va crea o experiență mult mai intimă, mai intensă. Veți ajunge să vă auziți până și inimile bătând în ritm amețitor.

2. Orgasm contracronometru

Da, e plăcut să ai parte de preludiu pe îndelete și să te răsfețe cum numai el știe, dar uneori e distractiv să ai parte de o partidă scurtă și intensă. Motiv pentru care am adăugat pe lista lucrurilor pe care trebuie să le faci cel puțin o dată un orgasm atins în cel mult 5 minute de la începerea actului sexual!

3. Sex cu un străin

Nu, nu încurajăm aventurile de o noapte. Ne referim aici la un băr-bat de pe alte meleaguri, care abia dacă înțelege ce vrei să-i transmiți, dar pe care îl găsești al naibii de atrăgător. Limbajul dragostei nu are nevoie de alte explicații!

4. Puf, pene și mătase

Atingerea catifelată de mătase și liniile trasate de o pană pe pielea încinsă de sărutări și mângâieri nu fac decât să îți trezească simțurile. Vei simți cum te trec fiorii și vei dori mai mult ca oricând să îl simți aproape. Ca să nu mai vorbim de amintirile plăcute care îți vor reveni de fiecare dată când vei îmbrăca cămașa aceea din mătase pe care ți-a făcut-o cadou!

5. Povești erotice

Fie că le citești, fie că le inventezi, te va asculta cu ochii mari și cu inima la gură, așteptând momentul propice când va putea devora buzele care-i stârnesc imaginația. Combinația între bibliotecara obraznică, profesoara de limba română și iubita lui incredibil de sexy îl va stârni cu siguranță.

(sursa:www.feminis.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Mai 2013
Stire din Fun : Maria are fantezii sexuale
Pagina a fost generata in 0.8234 secunde