Cum se păstrează alimentele pe timp de caniculă
Articole de la același autor
Sarcina accentuează rănile pe colul uterin
04 Iunie 2013
Adevăratul motiv al demisiei dr. Dana Pleș
23 Mai 2013
Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) recomandă populației ca, pentru a evita toxiinfecțiile alimentare în perioadele caniculare, să acorde o mai mare atenție modului în care păstrează sau prepară alimentele și locurilor de unde le cumpără.
Astfel, produsele alimentare trebuie cumpărate numai din locuri sau spații înregistrate sau autorizate sanitar veterinar, pentru a avea garanția unor produse sigure, care sunt controlate și depozitate în condiții corespunzătoare de temperatură și igienă. Odată cumpărate, produsele de origine animală trebuie să fie păstrate în frigider. Alimentele care urmează a fi depozitate în frigider vor fi ambalate separat și păstrate la temperaturile indicate pe ambalaj. În plus, alimentele gătite trebuie păstrate în recipiente acoperite, potrivit specialiștilor.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 21 Iunie 2013
Miercuri, 19 Iunie 2013
Joi, 27 Iunie 2013
Marţi, 25 Iunie 2013
Sâmbătă, 22 Iunie 2013
Vineri, 21 Iunie 2013
Vineri, 21 Iunie 2013
Vineri, 21 Iunie 2013
Miercuri, 19 Iunie 2013