Ingredientele unei cine rapide

104
Ingredientele unei cine rapide - ingredientecina-1371741641.jpg

Articole recomandate

Ți se întâmplă ca uneori să ajungi seara târziu acasă și să îți dai seama că nu ai timp să faci cumpărături? Ți-ar plăcea să ai o masă gustoasă la îndemână gata, ultra rapid? Ei bine află că sunt câteva ingrediente care te pot scoate din impas.

Conserve de ton

Tonul poate fi folosit în diverse rețete și combinații, așa că e indicat să ai întotdeauna o conservă la îndemână. Te grăbești să pleci la muncă și nu știi ce să-ți pregătești? Un sandviș cu ton, maioneză și salată verde e tocmai bun și se face cât ai zice pește!

O altă variantă delicioasă și rapidă este salata cu ton - taie câ-teva frunze de salată, amestecă-le cu ton, ceapă, măsline, zeamă de lămâie și ulei. Alte variante la fel de gustoase sunt pastele și pizza cu ton.

Paste și sos de roșii

Tuturor ni se întâmplă câteodată să venim seara de la muncă, să ne dorim ceva bun de mâncare, dar să fim prea obosiți pentru a găti un preparat elaborat. Pastele sunt o soluție bună, pentru că sunt ușor de pregătit, gustoase și hrănitoare.

Dacă ai la îndemână o pungă de paste și un borcan cu sos de roșii, îți poți găti în 15-20 de minute o masă care l-ar face pe orice italian să se lingă pe degete. Fierbe pastele, adaugă sos de roșii, puțin busuioc și cașcaval sau brânză rasă deasupra - dacă ai parmezan, cu atât mai bine. Un mic truc al italienilor: adaugă la sfârșit în paste puțin ulei de măsline pentru a le face mai fluide.

Conserve cu legume și pungi cu orez

Vei spune că legumele proaspete sunt cele mai sănătoase, dar află că și cele din conservă își pot păstra proprietățile nutritive. Din cămară nu ar trebui să-ți lipsească o conservă de mazăre și una de fasole verde, din care poți prepara rapid mâncăruri gustoase. De asemenea, orezul rezistă timp îndelungat și e o garnitură consistentă, care poate fi asociată cu un piept de pasăare pentru a obține o masă hrănitoare.

(sursa:www.culinar.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.962 secunde