Înveseliți bucătăria cu textile de vară

116
Înveseliți bucătăria  cu textile de vară - 12iunietextilevarabucat-1371040796.jpg

Articole recomandate

Această perioadă a anului este o bună ocazie pentru a vă răsfăța bucătăriile cu materiale naturale, stilul rustic sau etnic fiind un izvor nesecat de inspirație, potrivit casamea.ro.

Perdelele lucrate de mână, de exemplu, filtrează lumina soarelui, iar textilele necesare aranjării mesei sunt nenumărate: fețe de masă cu șervete asortate, coșuri de pâine acoperite cu materiale naturale, ștergare și prosoape de bucătărie, acoperitoare amuzante pentru vase și borcane de dulceață sau condimente.

Culorile schimbă totul. Întrucât țesăturile pot avea o paletă cromatică diversă, de preferat fiind cele vesele, bucătăria va fi mai îmbietoare.

Veselia revine însă cu adevărat în stilul modern, în cascadele multicolore specifice genului. Dacă ne îndreptăm atenția spre vecinii mai îndepărtați și ne referim la stilul exotic, ne vom întâlni fie cu împletiturile de pai cu pânză ca suport pentru veselă, fie cu broderiile aurite pe mătase, în special în stil oriental. Iar combinația de pânză topită cu broderiile atent realizate, fie în versiunea originală, recuperate din cuferele bunicii, fie în variante ușor restilizate și adaptate, va fi în măsură să transforme bucătăria într-un spațiu drag inimii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7961 secunde