Sirop de soc preparat în casă
Articole recomandate
Ingrediente: 1 l de apă, 1 kg de zahăr, de preferat brun, zeama de la două lămâi, 20 pălării de soc. Mod de preparare: Florile de soc se trec prin apă rece, pentru îndepărtarea impurităților, apoi se pun într-o strecurătoare. Într-o cratiță se pun la fiert zahărul, zeama de lămâie și apa. După primul clocot, se lasă circa zece minute să fiarbă. Apoi se adaugă florile de soc, se acoperă cratița și se închide focul. A doua zi se strecoară siropul și se păstrează în sticle, la rece. Se servește cu apă plată sau minerală, cuburi de gheață și felii de lămâie.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 06 Iunie 2013
Joi, 06 Iunie 2013
Joi, 06 Iunie 2013
Miercuri, 05 Iunie 2013
Miercuri, 29 Mai 2013
Miercuri, 22 Mai 2013
Marţi, 14 Mai 2013